Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Κακλαμάνης επιστρέφω..αν με καλέσει ο Σαμαράς...


Προχθές λίγο μετά τα μεσάνυκτα στο Κόντρα κανάλι ο τέως δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης.

Ομολογώ ότι δεν περίμενα να ακούσω όσα διφορούμενα είπε...


Γράφω πρώτα αυτά που δεν περίμενα:


  • Συνεχίζει, είπε,  η εκτίμηση του στον Σαμαρά να είναι η ίδια.
  • Είπε για το θέμα της εκλογής προέδρου της δημοκρατίας ότι περιμένει να τον καλέσει προσωπικά ο κ. Σαμαράς. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι εννοεί όποιος τον άκουσε να το λέει.
Είπε και άλλα πολλά (όνειρα αυταπάτης φθινοπωρινής  νυκτός) ότι θα πρέπει να επανέλθει η ΝΔ στην ιδεολογία της, να γίνει πατριωτική, είπε ότι γι αυτό πήγε παλιά, για τον πατριωτισμό του Αντώνη στην Πολιτική Άνοιξη αλλά τα τελευταία χρόνια δεν άκουσε τον Αντώνη να ομιλεί για  πατριωτικά θέματα και άλλα παρόμοια.


Συμπέρασμα. Ο κ. Κακλαμάνης θα επιστρέψει στη ΝΔ αν τον καλέσει προσωπικά οι Αντώνης, που τον διέγραψε, ως είπε ο κ. Κακλαμάνης, παράνομα ως προς το καταστατικό της ΝΔ.

Κρίμα Δήμαρχε.  Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.