Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι πρώτοι αρνητές του Ολοκαυτώματος! Θα εφαρμοστεί ο νέος νόμος για την τιμωρία τους;


Οι πρώτοι αρνητές του Ολοκαυτώματος! Θα εφαρμοστεί ο νέος νόμος για την τιμωρία τους;Aυτούσιο το δελτίο τύπου οργάνωσης, το οποίο στρέφεται εναντίον του Ν.4285/2014 (ΦΕΚ Α” 191/10-9-2014), αποκαλώντας «φανταστική» τη γενοκτονία Εβραίων…..
(ή μήπως ως «φανταστική» εννοούν τη γενοκτονία των χριστιανών της Ανατολής, που αναγνώρισε η Ελληνική Βουλή;
Ό,τι και να εννοούν, οι ρυθμίσεις του νόμου είναι ίδιες και θα εφαρμοστούν ανάλογα και …άρα…


περιμένουμε την αντίδραση της πολιτείας και του κ.Αβραμόπουλου, απέναντι στο χαρακτηρισμό της γενοκτονίας ως «φανταστική». Εντάξει, όλοι κατανοούμε ότι εννοούν τις γενοκτονίες ελληνικών πληθυσμών. Δεν θα τολμούσαν να πουν λέξη για το εβραϊκό ολοκαύτωμα και είναι καιρός να αποκτήσουν τον ίδιο σεβασμό για όλες τις αναγνωρισμένες γενοκτονίες. Στο χέρι του ελληνικού κράτους είναι.)
2


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο λύκος από την Ελλάδα καλείται να φυλάει τα πρόβατα.

3

Η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία-Ουράνιο Τόξο επιθυμεί να συγχαρεί τον νέο Πρόεδρο της Ευρωπαικής Επιτροπής κ. Ζαν Κλόντ Γιούνκερ και τους 27 νέους επιτρόπους, αν και εφόσον φυσικά εγκριθεί ο διορισμός τους από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η νέα Κομισιόν-ανεξαρτήτως σύνθεσης- ήδη διαφαίνεται ότι θα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο και είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί την στήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων φιλοευρωπαικών δυνάμεων για να το φέρει σε πέρας.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε ότι οι αστοχίες ξεκίνησαν πολύ πριν εγκριθεί ο διορισμός των νέων Επιτρόπων και αρχίσει η δουλειά τους. Η πλέον τρανταχτή από αυτές είναι αναμφίβολα η τοποθέτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη θέση του Επιτρόπου Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων. Μερικές από τις αρμοδιότητες που έχει στο χαρτοφυλάκιο του ο κ. Αβραμόπουλος θα είναι η προστασία των μειονοτήτων (sic!), η συνολική λειτουργία της Συνθήκης Σένγκεν, η προστασία Θεμελιωδών Δικαιωμάτων στο πλαίσιο της έννομης τάξης στην Ε.Ε., η καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας και η καταπολέμηση της ομοφοβίας.
Για μας είναι απλώς αδιανόητο ένας εκ των μακροβιότερων υπουργών στην μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας να τίθεται υπεύθυνος για τους παραπάνω τομείς σε όλη την Ε.Ε., την στιγμή που η χώρα του αποτελεί τον απόλυτο ουραγό των «28″ σε θέματα προστασίας οποιασδήποτε διαφορετικότητας ή καταπολέμησης ρατσιστικών και ομοφοβικών φαινομένων. Ο απόλυτος εκφραστής μιας χώρας που επίσημα δεν έχει εθνικές και γλωσσικές μειονότητες, καλείται τώρα να τις προστατέψει! Ο υπουργός κυβερνήσεων που επί δεκαετίες απαγορεύουν σε δεκάδες Μακεδόνες ακόμα και με διαβατήρια κρατών-μελών της Ένωσης, την είσοδο στην Ελλάδα θα επιβλέπει τώρα την εφαρμογή της συνθήκης Σένγκεν! Ο άνθρωπος που λίγο πριν ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες ψήφισε τον κατάπτυστο νέο «αντιρατσιστικό» νόμο που προβλέπει ακόμα και φυλάκιση για όσους αρνούνται φανταστικές γενοκτονίες ενώ απαγορεύει σε ομόφυλα ζευγάρια την νομική κατοχύρωση που παρέχει το σύμφωνο συμβίωσης, αυτός ο άνθρωπος θα κληθεί να καταπολεμήσει το ρατσισμό και την ομοφοβία!
Καμία αντίδραση του συνήθως λαλίστατου Δ. Αβραμόπουλου δεν είδαμε ούτε όταν πρόσφατα ένας ομοιδεάτης του επετέθη με σκαιό και απαράδεκτα ομοφοβικό τρόπο εναντίον του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, συμπατριώτη θυμίζουμε του κ. Γιούνκερ. Ως επιβράβευση αντίθετα, ήρθε η τοποθέτηση στο συγκεκριμένο πόστο. Αντιλαμβανόμαστε ως ενα σημείο την αγωνία του νέου προέδρου της Κομισιόν να χωρέσει κάπου τον Έλληνα επίτροπο, όμως αυτό δε μπορεί να γίνεται σε βαρος των Μακεδόνων στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία αλλά και σε βάρος εκατομμυρίων πολιτών της Ε.Ε.
Η Ε.Ε.Σ.-Ουράνιο Τόξο ως ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας που απαρτίζει μαζί με τους Πράσινους την 4η μεγαλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα στην Ευρωβουλή, προτίθεται να ζητήσει την απομάκρυνση του κ. Αβραμόπουλου από το συγκεκριμένο πόστο και την καταψήφισή του, όπως και ολόκληρης της προτεινόμενης Κομισιόν, αν η θέση αυτή δε γίνει αποδεκτή.
Δεν είναι δυνατόν ένας εξ Ελλάδος ορμώμενος λύκος να φυλάει τα ευρωπαϊκά -και όχι μόνο-πρόβατα.

Το Γραφείο Τύπου
taxalia

hellasforce.com

Σχόλια