Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ελλάδα κάηκε για να σωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση… Και το ευχαριστώ: Πληρώνει 4 δισ. ευρώ τους Τούρκους για να μας… αφανίσουν

Όπως έγινε γνωστό, η ΕΕ θα παράσχει προενταξιακή βοήθεια στην Τουρκία για την περίοδο 2014 – 2020 ύψους τουλάχιστον 4,4 δισ. ευρώ.
Τα συγκεκριμένα χρήματα υποτίθεται ότι δίνονται στην Τουρκία
προκειμένου να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις ώστε να πλησιάσει τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Με λίγα λόγια οι Ευρωπαίοι εταίροι σε μια Ευρώπη που ο Νότος της λιμοκτονεί θα δώσουν δισεκατομμύρια στους Τούρκους για να μεταρρυθμίσουν το κράτος Δικαίου, την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα, τη δημοκρατία και την διακυβέρνηση. Άκουσον Άκουσον!
Κράτος Δικαίου και δημοκρατία στην χώρα που χρηματοδότησε και εξακολουθεί να στηρίζει τους μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους. Στην χώρα που οι δουλέμποροι -με τις ευλογίες της κυβέρνησης- κάνουν καθημερινά «πάρτι» γεμίζοντας τον Ευρωπαϊκό Νότο με λαθρομετανάστες.
Η ΕΕ θα δώσει δισεκατομμύρια σε μια χώρα που το μόνο έργο που έχει να επιδείξει είναι γενοκτονίες, σφαγές, εκτελέσεις και διωγμοί.
Δισεκατομμύρια στην Τουρκία για να μεταρρυθμίσει λέει την διακυβέρνηση.
Ποια διακυβέρνηση, όταν την μία ημέρα κυκλοφορούν συνομιλίες του Τούρκου πρωθυπουργού που αποδεικνύουν διαφθορά και αυτός μετά από λίγες μέρες αναλαμβάνει το ύπατο αξίωμα της χώρας.
Δισεκατομμύρια για το κράτος Δικαίου που καθημερινά οδηγεί στη φυλακή όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την πολιτική του χαλίφη Ερντογάν.
Δισεκατομμύρια για τον εκδημοκρατισμό μιας χώρας που βαφτίζει τους διαδηλωτές τρομοκράτες επειδή φορούν κόκκινα φουλάρια Αυτούς χρηματοδοτεί η ΕΕ!
Η Μέρκελ και η παρέα της «αρμέγουν» τους λαούς με ληστρικές φορολογήσεις προκειμένου να ταΐσουν την Τουρκία υπό το πρόσχημα των προενταξιακών κονδυλίων.
Τους ταΐζουν για να αφανίσουν κάθε ίχνος χριστιανοσύνης, τους μοσχοαναθρέφουν για να κάνουν τις βρωμικες δουλειές τους. Όμως το φίδι δεν πιάνεται φίλος. Κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει…

Σχόλια