Οι πολιτικοί μας Ελλάδας & Κύπρου, επιδιώκουν λύση βλακωδώς ή ηθελημένα προδοτικά νεοταξικά, που θα δώσει στους τούρκους και την ελεύθερη Κύπρo

Συνομιλώντας και συνομιλώντας, και συνομιλώντας για 40 χρόνια, με τους «αδελφούς» Τουρκοκυπρίους αντί να θέτουμε την κατοχική Τουρκία υπό κατηγορία φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση.
Κάτι πήγε να αλλάξει με την είσοδο της Κύπρου στην ΕΕ αλλά και αυτό το καταστρέψαμε από κοινού Κύπρος και Ελλάδα.
(Θυμίζω το 2009 οπότε θα κρινόταν η Τουρκία και τότε ο μεν απαράδεκτος νεοταξικός Χριστόφιας, του «εμείς φταίμε» προτίμησε τη δήθεν «λύση από Κυπρίους για Κυπρίους», δίδοντας συγχωροχάρτι στην τουρκία, με όλα τα τότε τραγελαφικά που ακολούθησαν.
Και σε αυτό βρήκε τότε ο Χριστόφιας ένθερμο συμπαραστάτη, τον επίσης νεοταξικό Κώστα Καραμανλή που στην Ελλάδα, αντί να παραιτηθεί ψήφισε ως βουλευτής όλα τα μνημόνια υποδούλωσης και εξόντωσης του Ελληνισμού της Ελλάδας. Και πριν ως πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί την Κύπρο για να υποστηρίξει νεοταξικά τη λύση από «Κυπρίους για Κυπρίους» . Και που λίγο μετά πήρε εντολή και παραιτήθηκε το 2009, αντί να πάει τον Δεκέμβριο στην ΕΕ όπου κρινόταν η τουρκία, για να διεκδικήσει τα δίκαια της Κύπρου. Που ούτε ο νεοταξικός Ανανιακός Χριστόφιας τα διεκδίκησε).
Μετά τα ανωτέρω οι προβλεπόμενες σίγουρες καταστάσεις είναι:
1. «Επίλυση» του Κυπριακού με σχέδιο τύπου Ανάν, που σίγουρα και βαθμιαία θα οδηγήσει στον εκτουρκισμό της Κύπρου και στον αφανισμό του Ελληνισμού.
Η λύση αυτή θα επιτρέπει στην υπάρχουσα γενιά να ζήσει κατά κάποιο τρόπο αλλά δεν θα αφήνει περιθώρια για επόμενες γενιές Ελληνισμού στην Κύπρο, εκτός αν εξισλαμιστούν.
Αυτή είναι η λύση του Αναστασιάδη και όλων των νεοταξικών, Ελλάδας και Κύπρου.
Και των γνωστών «ψευτοδεξιοαριστεροσοσιαλιστών» και του Σαμαρά της «βιώσιμης και λειτουργικής».
Που ότι άλλο και να λένε για Ευρωπαϊκή λύση κτλ την Ανανιακή υποστηρίζουν.
2. Συνέχιση επ’ άπειρον άλλα 40 χρόνια των συνομιλιών με επακόλουθο υπό τις σημερινές συνθήκες ελεύθερης επικοινωνίας με τα κατεχόμενα, τον σύντομο κατακλυσμό όλης της Κύπρου από τούρκους και μάλλον ισλαμιστές εποίκους.
Και πολύ σύντομο εκτουρκισμό της. Αν ήδη δεν έχει γίνει.
3. Η υπάρχουσα κατάσταση απαιτεί, με ορθή λύση, πολλά χρόνια για να οδηγήσει σε μία πραγματικά ενωμένη Κύπρο.
4. Αυτό μπορεί μόνον να επιτευχθεί:
- Με ελεύθερη επικοινωνία, εγκατάσταση, εργασία και με πολιτικά δικαιώματα όλων των Κυπρίων, Ελλήνων και τουρκοκυπρίων σε όλη την Κύπρο.
- Με παράλληλο έλεγχο των συνόρων που θα εμποδίζει την παράνομη είσοδο στην Κύπρο τούρκων εποίκων.
- Με αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων, με αποχώρηση μεγάλου μέρους των τούρκων εποίκων, με κεντρική κυβέρνηση με εξουσίες κτλ.
5. Χωρίς την ανωτέρω λύση η Κύπρος θα εκτουρκιστεί έκτος αν:
- Απαγορευθεί άμεσα η ελεύθερη επικοινωνία κατεχόμενων με την ελεύθερη Κύπρο, με εκδίωξη όλων των ευρισκόμενων στην ελεύθερη Κύπρο τούρκων εποίκων ή τουρκοκυπρίων με μόνιμη κατοικία στα κατεχόμενα.
Είναι τραγικό οι πολιτικοί μας Ελλάδας και Κύπρου, να επιδιώκουν λύση, βλακωδώς ή ηθελημένα προδοτικά νεοταξικά, που θα δώσει στους τούρκους και την ελεύθερη Κύπρο.  Ευρής Μπίλλης

Σχόλια