ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ… ΨΕΥΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ… ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ»

Δεν υπάρχει καμιά μα καμιά σωτηρία με αυτή την κυβέρνηση στην εξουσία (όχι πως και αυτοί που παρουσιάζονται ως οι διάδοχοι είναι καλύτεροι….). Οι πολιτικάντηδες και όχι πολιτικοί έχουν μετατρέψει το ψέμα σε προέκταση της προσωπικότητας τους… Να το πούμε απλά και μεταμοντέρνα… Οι άνθρωποι δεν παίζονται πλέον… Είναι ψεύτες με περικεφαλαία… Λένε ψέματα για το οτιδήποτε αφορά τον λαό και την κοινωνική πολιτική…
Αντίθετα λένε πολύ μεγάλες αλήθειες και στηρίζουν μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος τους το εγχώριο και ξένο διεφθαρμένο και σάπιο σύστημα… Μεταφέροντας το από την παλιά στη «Νέα Ελλάδα» με μορφή χιονοστιβάδας.
Το τελευταίο ψέμα των κυβερνόντων αφορά το ρωσικό εμπάργκο. Σύμφωνα λοιπόν με τους «φερέγγυους» Σαμαροβενιζέλους η Ελλάδα δεν πλήττεται από τις κυρώσεις των Ρώσων, τους οποίους οι συγκυβερνώντες ήδη έχουν αποταχθεί αφού ακολουθούν σαν πιστά προβατάκια τις διαταγές των Ε.Ε. και ΗΠΑ. Τι πως που; Σε δηλώσεις της η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη ανέφερε ότι «από ελληνικής πλευράς γίνονται αυτή τη στιγμή όλα όσα πρέπει να γίνουν, για την περίπτωση που η κατάσταση θα συνεχιστεί για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα προϊόντα μας τα οποία εξάγουμε στη Ρωσία». Ταυτόχρονα πρόσθεσε ότι «έχουμε καλές σχέσεις με τη Ρωσία και η Ρωσία αντιλαμβάνεται ότι η Ελλάδα, ως μέλος της Ε.Ε. δεν μπορεί να απαρνηθεί τη συμμαχία στην οποία ανήκει και να κάνει δική της πολιτική».
Άντε γεια… Ποιες καλές σχέσεις; Τους Σαμαροβενιζέλους τους ρώτησες κυρία μου; Δεν είναι και πολύ μακριά οι ημέρες που δήλωναν και οι δύο τυφλή υποστήριξη στη γραμμή της Δύσης για την Ανατολική Ουκρανία, το αποτέλεσμα της οποίας φαίνεται στον φετινό τουρισμό. Όπου οι Ρώσοι που ήρθαν στην Ελλάδα, σε σχέση με τα τρία τελευταία χρόνια, ήταν λιγότεροι και πιο «φτωχοί». Άσε που η ίδια η Ρωσία έριξε… πόρτα στην ελληνική αντιπροσωπεία σχετικά με τη συζήτηση που θα γινόταν για το εμπάργκο.
Οι Έλληνες αγρότες παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση τους στέλνει απευθείας στον Καιάδα… Μα τόσο ψεύτες βρε παιδί μου σε αυτή την συγκυβέρνηση… Μιλάμε έχει ξεπεραστεί πλέον και το όριο… Και την ίδια ώρα που παραπλανούν σκόπιμα τον απλό πολίτη, προχωρούν με απίστευτη άνεση και ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των «ολίγων φίλων» τους….
Και αφήνουμε για φινάλε το συμπέρασμα αρκετών βουλευτών και τα βέλη προς την κυβέρνηση «το εμπάργκο της Ρωσίας, με καταστροφικές επιπτώσεις για τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και τη μεταποιητική και εξαγωγική βιομηχανία, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί με βάση τη μονόπλευρη και τυχοδιωκτική στάση της ελληνικής κυβέρνησης στην κλιμακούμενη ένταση στην Ουκρανία».
Έτσι απλά…

hellasforce.com

Σχόλια