Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Ομπάμα : «Βασανίσαμε και κάποιους ανθρώπους»…κατά τα άλλα όλα καλά..(ΒΙΝΤΕΟ)

Μπαράκ Ομπάμα: “Κάναμε πολλά σωστά πράγματα, όμως βασανίσαμε κάποιους ανθρώπους”
Είπε ο Μπάρακ Ομπάμα, αναφερόμενος πονηρά στην 9/11 ώστε να επιρρίψει τα πάντα στον Μπους.
Βασανίσαμε είπε κάποιους ανθρώπους !!! Δεν είπε βασάνισα.
Ο Νομπελίστας Ομπάμα
(ως και η διαβόητη επιτροπή της ΕΕ, Μπαρόζο και ΣΙΑ, τι αίσχος για τα βραβεία Νόμπελ), ξεχνά ότι τα εν ψυχρώ εγκλήματα του (ο Μπους θα μπορούσε να επικαλεστεί την 9/11).
- Είναι υπεύθυνος για όσα ανήθικα συνέβησαν και συμβαίνουν στη χώρα μας που την χρησιμοποίησε ως πειραματόζωο
- Στη Λιβύη όπου κατέστρεψε με την εκλεκτή του την απάνθρωπη Κλίντον (Hillary Clinton on Gaddafi: We came, we saw, he died..) ένα ολόκληρο ευημερούντα λαό.
- Στη Τυνησία, όπου μετέτρεψε μία δημοκρατική χώρα σε ισλαμιστική, ως ο ίδιος είναι (συνημμένο)
- Προσπάθησε να μετατρέψει την Αίγυπτο σε χώρα φανατικών ισλαμιστών, μέσω του Μόσυ, πράκτορα του και πράκτορα του φίλου του ισλαμιστή Ερτογάν.
- Με τη συνεργασία του ομόθρησκου του (σύμφωνα με το συνημμένο βίντεο) του Ερτογάν καθώς και ποικίλων φανατικών ισλαμιστών (Κατάρ, Σαουδική Αραβία και άλλων κάθε καρυδιάς καρύδι) προσπάθησε να καταστρέψει την Συρία μία χώρα που σέβεται κάθε θρησκεία. Φτάνοντας μάλλον εν γνώσει του να κατηγορεί ψευδώς το καθεστώς της Συρίας για χρήση χημικών νπου άλλοι προβοκατόρικα είχαν χρησιμοποιήσει
- Όλα δείχνουν ότι ο νομπελίστας Ομπάμα βρίσκεται και πίσω από όσα συμβαίνουν τώρα στην Μοσούλη
- Υπαίτιος είναι επίσης για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία από το εκεί ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου και για την ψευτοαλαζονική ανώριμη και επικίνδυνη για την ανθρωπότητα πολιτική του.
Συνοπτικά υπήρξε πολύ χειρότερος από τον Μπους στον οποίον προσπαθεί να φορτώσει τα πάντα.
Επιπλέον με τη συμπεριφορά του στην κηδεία του Νέλσονα Μαντέλα προσέβαλε με την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του και τον κηδευόμενο νεκρό και το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ.
Υπηρετώντας τα νεοταξικά συμφέροντα, δείχνει να είναι τρομερά επικίνδυνος για την ανθρωπότητα.
Το ποιόν του που εξηγεί όλα τα ανωτέρω, φαίνεται στις κατωτέρω φωτογραφίες του από τη κηδεία του Μαντέλα.
Ευριπίδης ΜπίλληςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.