Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Φαίνεται ότι η ΕΕ έχει τον τρόπο να κατασκευάζει «πρωθυπουργούς»..στις χώρες της που σχεδόν όλοι δείχνουν να προέρχονται από το ίδιο καλούπι.

Άκουγα τον Ολλανδό πρωθυπουργό να πολιτικολογεί προπαγανδιστικά εις βάρος της Ρωσίας έχοντας τόσα ανθρώπινα θύματα της χώρας του από τη κατάρριψη του Μαλαισιανού αεροπλάνου ενώ σίγουρα γνωρίζει  ότι οι πιθανότατοι ένοχοι είναι άλλοι.
 
Φαίνεται ότι η ΕΕ έχει τον τρόπο...
να κατασκευάζει  «πρωθυπουργούς»  στις χώρες της που σχεδόν όλοι δείχνουν να προέρχονται από τον ίδιο καλούπι.  Μην αναφερθούμε όμως στο «δικό» μας Σαμαρά γιατί αποκλείεται να βρούμε άλλη παρόμοια περίπτωση.
 
Αν όμως δείτε τον Ιταλό πρωθυπουργό θα αντιληφθείτε ότι εις ουδέν σχεδόν διαφέρει από τον Ολλανδό πρωθυπουργό ή τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας ή αυτόν της Ισπανίας. 
Ομοιότητα υπάρχει επίσης και με τους ετοιμαζόμενους μέλλοντες πρωθυπουργούς. 

Πχ τον Αλέξη μας και τον  Mega Σταύρο Θεοδωράκη.  Ή την μέλλουσα ίσως πρωθυπουργό Χανούμ Ρεπούση ή το εκκολαπτόμενο
παιδί θαύμα τον Κικίλια. Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.