Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Όλα τα κάνουν για να «βοηθήσουν» την μπανανία, όπως κατάντησαν την Ελλάδα οι ΣαμαροΒενιζέλοι.. για να μην γίνουμε Αργεντινή, αλλά προφανώς Ρουάντα.

Μα αφού είναι Ελληνόφωνο γερμανικό, είναι κατοχικό.
Συνεπώς η εσχάτη προδοσία έγκειται πριν απ’ όλα στην υποδούλωση της Ελλάδας στους γερμανούς.
Έστω και αν και ο ορκισθείς («Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων...
και να υπηρετώ το γενικότερο συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού».) πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας είπε περίπου ότι όλα που υπέγραφε και παραβίαζε το σύνταγμα και τον όρκο του, έγιναν για να τηρηθεί το σύνταγμα !!!!!!
Τα άλλα όλα είναι επακόλουθα μιας κατοχικής γερμανικής κυβέρνησης, που υπακούει στην τρόικα , στον Ράιχενμπαχ, τον Φούκτελ (που τον συνάντησε νομίζω σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών προφανώς για να του ζητήσει κάτι, άγνωστο τι, μάλλον έλεος), και έναν άλλο μεγάλο συρφετό κατακτητών.
Προχθές εγράφη, δεν ξέρω αν τους κάλεσε ο πρώην Δένδιας ή ο Κικήλιας (ο εκκολαπτόμενος «αστήρ») ή αν ήρθαν με το έτσι θέλω (το πιθανότερο), ότι ήρθαν ή έρχονται ξένοι κατοχικοί γερμανοί εισαγγελείς.
Για να «βοηθήσουν» την μπανανία, όπως κατάντησαν την Ελλάδα οι ΣαμαροΒενιζέλοι που λένε ότι το κάνουν για να μην γίνουμε Αργεντινή, αλλά προφανώς Ρουάντα.
Αν και η Ρουάντα όπου να’ ναι θα ξεπεράσει την μπανανία των ΣαμαροΒενιζέλων με 30% στατιστική ανεργία, τεράστια ύφεση, τερατώδες χρέος και ξεπούλημα των πάντων.
Και φορολογία χειρότερη και από αυτήν της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Προφανώς για να μην «γίνουμε» Αργεντινή !!!!!!! 
Ευρής Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.