Όλα τα κάνουν για να «βοηθήσουν» την μπανανία, όπως κατάντησαν την Ελλάδα οι ΣαμαροΒενιζέλοι.. για να μην γίνουμε Αργεντινή, αλλά προφανώς Ρουάντα.

Μα αφού είναι Ελληνόφωνο γερμανικό, είναι κατοχικό.
Συνεπώς η εσχάτη προδοσία έγκειται πριν απ’ όλα στην υποδούλωση της Ελλάδας στους γερμανούς.
Έστω και αν και ο ορκισθείς («Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων...
και να υπηρετώ το γενικότερο συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού».) πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας είπε περίπου ότι όλα που υπέγραφε και παραβίαζε το σύνταγμα και τον όρκο του, έγιναν για να τηρηθεί το σύνταγμα !!!!!!
Τα άλλα όλα είναι επακόλουθα μιας κατοχικής γερμανικής κυβέρνησης, που υπακούει στην τρόικα , στον Ράιχενμπαχ, τον Φούκτελ (που τον συνάντησε νομίζω σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών προφανώς για να του ζητήσει κάτι, άγνωστο τι, μάλλον έλεος), και έναν άλλο μεγάλο συρφετό κατακτητών.
Προχθές εγράφη, δεν ξέρω αν τους κάλεσε ο πρώην Δένδιας ή ο Κικήλιας (ο εκκολαπτόμενος «αστήρ») ή αν ήρθαν με το έτσι θέλω (το πιθανότερο), ότι ήρθαν ή έρχονται ξένοι κατοχικοί γερμανοί εισαγγελείς.
Για να «βοηθήσουν» την μπανανία, όπως κατάντησαν την Ελλάδα οι ΣαμαροΒενιζέλοι που λένε ότι το κάνουν για να μην γίνουμε Αργεντινή, αλλά προφανώς Ρουάντα.
Αν και η Ρουάντα όπου να’ ναι θα ξεπεράσει την μπανανία των ΣαμαροΒενιζέλων με 30% στατιστική ανεργία, τεράστια ύφεση, τερατώδες χρέος και ξεπούλημα των πάντων.
Και φορολογία χειρότερη και από αυτήν της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Προφανώς για να μην «γίνουμε» Αργεντινή !!!!!!! 
Ευρής Μπίλλης

Σχόλια