Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ – Ο «ΦΕΡΕΤΖΕΣ» ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΟΥΕΖΙΝΓΛΟΥ

1Και η ελληνική κυβέρνηση (σκόπιμα) τον ύπνο του δικαίου… Φωτογραφίες από το ιφτάρ που παρέθεσε η Τουρκία στην Θεσσαλονίκη με την βοήθεια του «Φερτζέ» Μπουτάρη.
Ο -να τον χαίρεστε- δήμαρχος Θεσσαλονίκης εικονίζεται στην πρώτη φωτογραφία. Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης ο καταγόμενος από την ελληνική Θράκη υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου.
Μόλις πριν λίγες μέρες ήταν επίτιμος καλεσμένος σε εκδήλωση των Δυτικοθρακιωτών Τούρκων στην Προύσα και φωτογραφήθηκε με σημαίες της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ και λίγες μέρες μετά βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με τους χαχόλους Έλληνες φίλους του.
Κύριε Σαμαρά, κύριε Βενιζέλο που είστε; Σε ποιους όμως και τι να πείτε; Στους δικούς σας φίλους και του ΓΑΠ… Ξεφτίλα….
tourkikanea 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.