Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Δείτε πόσο φοβούνται τον Πούτιν τα παπαγαλάκια της Γερμανίας..τον αποκαλούν Μακιαβελιστή..

«Ούτε οι νοητικές ακροβασίες ούτε οι λεκτικές ωραιοποιήσεις μπορούν να κρύψουν αυτό που συμβαίνει αυτή την ώρα (σ.σ. στην Ουκρανία)», παρατηρεί η Die Welt του Βερολίνου αναφερόμενη στην παρουσία ρώσων στρατιωτών στην ανατολική Ουκρανία.
«Ο κόσμος είναι μάρτυρας.....
μιας ρωσικής επέμβασης. Προς το παρόν χαρακτηρίζεται έρπουσα και έμμεση,
ωστόσο, όπως και να την ονομάσει κανείς, αυτό δεν αλλάζει τίποτε στην πραγματικότητα που λέει ότι η Ρωσία διεξάγει πόλεμο.
Για δεύτερη φορά, μετά την κατάληψη της Κριμαίας, ο Πούτιν αποδεικνύει ότι είναι ένας μακιαβελιστής πολιτικός, ο οποίος με προσποιητή ανησυχία μιλάει στις αίθουσες των διασκέψεων, ενώ παράλληλα κινητοποιεί τους στρατιώτες του.
Οι Ουκρανοί είναι τα θύματα αυτής της πραγματικότητας και η Δύση απλά παρακολουθεί», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.