Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Μην το διαδίδετε...κινδυνεύετε ίσως να συλληφθείτε με βάση τον «αντιρατσιστικό» νόμο των Σαμαροβενιζέλων...

Απίστευτο και πέρα για πέρα αληθινο....
Φρίκη στη Βρετανία: Συμμορίες μουσουλμάνων βίασαν τουλάχιστον 1.400 παιδιά...Τουλάχιστον 1.400 παιδιά υπέστησαν σεξουαλική εκμετάλλευση στην αγγλική πόλη του Ρόδερχαμ μεταξύ του 1997 και του 2013,
σύμφωνα με έρευνα η οποία δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη.
Παιδιά νεαρά κυρίως κορίτσια έως και 11 ετών βιάστηκαν..
από άνω του ενός άτομα, απήχθησαν, μετακινήθηκαν για άνομους σκοπούς σε άλλες πόλεις της Αγγλίας, ξυλοκοπήθηκαν και εκφοβίστηκαν, διαπιστώνει η έρευνα.
Προσοχή!!!
Μην το διαδίδετε.
Κινδυνεύετε ίσως να συλληφθείτε με βάση τον «αντιρατσιστικό» νόμο του «πρωθυπουργού» Βαγγέλη «μας».
Ο άλλος μόνον υπογράφει, και διαγράφει βουλευτές.....
Ε. Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.