Αλέξη αν δεν πάρεις σαφή θέση στα Εθνικά Θέματα, είσαι αναξιόπιστος νεοταξικός και αναξιόπιστος και στο οικονομικό

Πολύ υποψιάζομαι ότι βολιδοσκοπήθηκε ο Αλέξης μας και αισθάνθηκε υπερηφάνεια για «αριστερό» πρόεδρο ως ο Κουβελο- Ρεπούσος και ίσως ήταν έτοιμος να πει το ναι.

Ευτυχώς πιστεύω κατάλαβε ότι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνον αυτός και η ηγετική του ομάδα....

Ότι υπάρχουν και «Ελληναράδες» πατριώτες στον ΣΥΡΙΖΑ που χωρίς αυτούς μένει στο 3,5% .
Ελπίζω επίσης οι πατριώτες στον ΣΥΡΙΖΑ να διδάξουν στον «επιλεγέντα» Αλέξη (και ας λέει ο Καρατζαφέρης τις εξυπνάδες του για να μας παραπλανήσει) ότι το Εθνικό Θέμα δεν διαφορετικό από το οικονομικό, με το οποίοι νομίζει ο Αλέξης μας ότι θα εξαπατήσει τους Έλληνες για να ξεχάσουν το Εθνικό.
Πας πολιτικός, Αλέξη μας, μη υπολογίζων τα Εθνικά θέματα, είναι νεοταξικός και ότι και να λέει για το οικονομικό ψεύδεται.
Καλή ώρα όπως ο Σαμαράς με τα Ζάππεια του που τώρα θα τα μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη για την έκθεση. Όλα τα Ζάππεια του.
Συνεπώς Αλέξη αν δεν πάρεις σαφή θέση στα Εθνικά Θέματα, είσαι αναξιόπιστος νεοταξικός και αναξιόπιστος και στο οικονομικό.
Αναμένουμε να δούμε τι θα πεις που φαίνεται να φοβάσαι «πιπέρι στο στόμα» (από πού άραγε;) αν πάρεις θέση Εθνική θέση στα Εθνικά θέματα και όχι προδοτική νεοταξική.
Και μην ξεχνάς ότι εθνικό θέμα είναι και οι λαθραίοι σου. Μην το ξεχνάς Aλέξη...
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια

  1. γιατι ξέρει τι ειναι εθνικά θεματα .. μια μαλακία εκανε το άτομο και το επαιξε οτι μπορει και πρωθυπουργός και απο τοτε που τον πηρανε στα σοβαρά ...τρέχει να γλυτώσει ...ΑΛΕΞ τρέχα στην ΑΜΦΊΠΟΛΗ και κανε ότι σε ανασκάπτουν τωρα οι αρχαιολόγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.