ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ..ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ...

Ανακήρυξη ΑΟΖ; “Προκήρυξη ∆ιεθνούς ∆ιαγωνισμού για παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων σε είκοσι (20) θαλάσσιες περιοχές στη ∆υτική Ελλάδα (Ιόνιο) και νοτίως της Κρήτης”

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ 8 ΜΑΪΟΥ 2010, άρθ 14 ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ παρ. 5:
Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς […]
Η ανωτέρω υπενθύμιση ... πολύ ορθή.
Εδώ ξεπουλήσανε και ξεπουλούν μαζί με άπειρα άλλα, φράγματα, ποταμούς, βουνά, λιγνίτες «χρυσάφι» κτλ,  και θα αφήσουν το φυσικό αέριο και τους υδρογονάνθρακες στο κράτος;;
Τί «Νιγηρία» τότε θα ήμασταν αν δεν το έκαναν.
Με τους ΣαμαροΒενιζέλους και αυτούς  που «δεν χαρίζουν την πατρίδα τους» (πολύ «συγκινητικό») αλλά θα πληρώσουν όλο το χρέος,  και να μην προλάβουν  να τα «δωρίσουν» οι ΣαμαροΒενιζέλοι, θα έρθουν προετοιμασθέντες υπεράξιοι διάδοχοι.
Ως, «η ενωμένη ΣΥΡΙΖΟ-ΔΗΜΑΡΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ κτλ αριστερά» του Αλέξη μας των Δραγασάκηδων, των Μηλιών και του «πονηρού» Σταθάκη,   ή οι τα ΕλιοΠασοκοΠοτάμια και η Νέα Ελλάδα ή «όλοι μαζί αυτοί οι «αριστεροδεξιοσοσιαλοστοοικολόγοι» η Ελλάδα μπορεί».
Για  να «δωρίσουν» το φυσικό αέριο και τα πετρέλαια  γιατί ως είπε ο πρώτος διδάξας ΓΑΠ, πρέπει να πληρώσουμε το χρέος μας «δωρίζοντας» τα πάντα. Που από τότε που το είπε ο ΓΑΠ,  πληρώνοντας το συνεχώς,  «περιέργως» το χρέος διπλασιάστηκε
 Εξ άλλου το σλόγκαν της Σαμαρο-ΝΔ είναι «από όσα έχει το κράτος τίποτε, μα τίποτε να μην μείνει σε αυτό». Τα «δωρίζει» όλα ο Σαμαράς (όρα ΔΕΗ κτλ) με τις «αναδιαρθρώσεις» του, του «νέου» αποικιακού είδους Ελληνικού κράτους.
Μόνη ελπίδα, οι πατριώτες όλων των κομμάτων, επιτέλους να  σώσουν από κοινού τον Ελληνισμό.   Ευριπίδης Μπίλλης



 
Τις αποκαλύψεις και τις μεθοδεύσεις τις είχαμε ξεκινήσει από το 2011 (Τα παραπάνω τα είχαμε αναδείξει : ΕΔΩ , ΕΔΩ    και ΕΔΩ )

Σχόλια