Η προσπάθεια των Μεγαλοκαναλιών…να γίνουμε καλοί παγκοσμιοποιημένοι πολίτες

Μήνυμα προς   ένα τότε και νυν «αστέρα» των ΜΜΕ….
Υπόψη: Κυρίου Ιορδάνη Χασαπόπουλου
Σας παρακολουθώ και σας θαυμάζω για την ενημέρωση που μας κάνετε, κυρίως κάθε Σάββατο και Κυριακή, πρωϊ. ιδιαίτερα για την καθοδήγηση που μας κάνετε για το πώς θα είμαστε καλοί πολίτες και όχι ρατσιστές, πολεμοκάπηλοι, σωβινιστές, Ελληναράδες (όπως μας καθοδηγεί και ο αξιότιμος συνάδελφος σας κ. Πρετεντέρης και άλλοι έγκριτοι του MEGA, όπως πχ. Η κυρία Τρέμη και ο κ. Τσίμας ) κτλ.

Κατωτέρω έχω σημειώσει όσα μπόρεσα για ότι κατά καιρούς αξιοπρόσεκτα εσείς και άλλοι συνάδελφοι σας στο MEGA μας καθοδηγείτε.
Θα σας είμαι ευγνώμων όμως αν μου στείλετε τον πλήρη κατάλογο αυτών που πρέπει να τηρώ ώστε να γίνω ένας καλός παγκοσμιοποιημένος πολίτης.
Αν πάλιν δεν τον έχετε παρακαλώ γνωρίστε μου εσείς που πρέπει να ξέρετε, από που μπορώ να τον πάρω. Μήπως από την πρεσβεία της Αμερικής που ως γνωστόν μας καθοδηγεί να γίνουμε όλο οι άνθρωποι αδέλφια (εξαιρούνται βέβαια τρομοκράτες ως , Ιρακινοί, Ιρανοί, κτλ)
Έως τώρα σας είμαι ευγνώμων για τα εξής που μας καθοδηγήσατε.
1. Για το αίσχος της απόσυρσης του βιβλίου και επαναφοράς του άλλου που συκοφαντεί τους φίλους μας τους Τούρκους και φέρνει τη χώρα μας στο μεσαίωνα με <κάψιμο> βιβλίων.
2. Για το ότι είναι καιρός να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με δήθεν πατριωτικά θέματα γιατί τότε είμαστε φασίστες, Ελληναράδες, κτλ.
3. Για το ότι πρέπει να ξεχάσουμε τις απάτες για κρυφά σχολειά κτλ., γιατί τον καιρό της οθωμανικής αυτοκρατορίας περνούσαμε πολύ ωραία με πλήρη παιδεία.
4. Για το ότι είναι καιρός να σταματήσουμε να κατηγορούμε το φιλικό μας κεμαλικό κράτος ότι διέπραξε γενοκτονίες και σφαγές, των Ποντίων, των Φωκιανών, των Ελλήνων της Σμύρνης κτλ.
Όπως λέει και ο καθηγητής Βερέμης, που η αξιότιμη κακώς μη εκλεγείσα τέως υπουργός Παιδείας (όχι Εθνικής, σκέτο Παιδείας όπως πολύ σωστά θέλει η αγρίως διωχθείσα κ. Ρεπούση) τον απέλεξε να καθοδηγήσει την Παιδεία μας, γενοκτονίες έκανε στη Μικρά Ασία μόνον ο ελληνικός στρατός. Για γενοκτονίες τότε Τούρκων στην Ελλάδα από το Ελληνικό κράτος, δεν μας δίδει δυστυχώς στοιχεία ο αξιότιμος Βερέμης, παρ’ ολίγον βουλευτής επικρατείας της Ν. Δημοκρατίας (μάλλον της ομάδας της παγκοσμιοποιημένης Ντόρας)
5. Για το ότι είμαστε καθυστερημένοι που δεν καταλαβαίνουμε τη τέχνη του αυναν… επώνυμης δεσποινίδας υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου. Επιπλέον ότι πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος τη θρησκεία του Καρατζαφέρη.
6. Ότι πρέπει να σταματήσουν οι παρελάσεις που παραπλανητικά μας λένε ότι τιμούν διάφορα γεγονότα γιατί στην ουσία γινόμαστε, πολεμοκάπηλοι, εθνικιστές , φασίστες, ακροδεξιοί κτλ., όπως τον κ. Καρατζαφέρη. Επίσης κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με το αστείο της σημαίας.
7. Ότι στο στρατό μέχρι να τον καταργήσουμε, δεν χρειάζεται καμία πειθαρχία και καταπίεση γιατί αυτό δεν αρμόζει στις δημοκρατικές αρχές μας.
8. Να αφήσουμε τις χαζομάρες για το όνομα της Μακεδονίας γιατί όλοι είμαστε αδέλφια και οι <Μακεδόνες> αδελφοί μας δεν θέλουν τίποτε από μας. Μόνον το όνομα.
9. Να σταματήσουμε τους ηλίθιους εξοπλισμούς γιατι οι φίλοι μας Τούρκοι δεν θέλουν τίποτε από μας. Απεναντίας για να τελειώνει η απαράδεκτη κατάσταση που καταχρεώνει τη χώρα μας, να δώσουμε στους Τούρκους ότι τους ανήκει. Τη Θράκη και το μισό Αιγαίο (μετά βλέπουμε).
1ο. Ότι είναι καιρός να τελειώνουμε με τους ηλίθιους Κυπρίους που μας έβαλαν σε τόσους μπελάδες και να τους υποχρεώσουμε να καταλάβουν ότι ανήκουν στη Τουρκία και ότι πρέπει να δεχτούν το σχέδιο ΑΝΑΝ που το εγκρίνουν τόσοι έγκριτοι πολιτικοί μας (Σημίτης, Μητσοτάκης πατήρ θυγατέρα κα γιός, Γιωργάκης, Πάγκαλος, Μπεγλίτης, Κουναλάκης, Ανδρουλάκης, υπουργός Χατζηδάκης, κτλ) και επιφανείς δημοσιογράφοι όπως (εκτός από σας, Τζανετάκος, Τσίμας, Παπαχελάς, Σωμερίτης, Καρκαγιάννης, Πρετεντέρης, κτλ).
11. Ότι πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε ρατσιστές και να αφήνουμε ελεύθερα να μπει στη χώρα, όποιον ταλαίπωρο το επιθυμεί, ώστε μέχρι το 2050 η χώρα μας να γίνει, οι Ηνωμένες Πολιτείες των Βαλκανίων με πληθυσμό 25.000.000 κατοίκων τουλάχιστον.  Ε. Μπίλλης

Σχόλια