Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Έρχεται ο Γιούνκερ..για να εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό και να βοηθήσει τον Σαμαρά να συνεχίσει τη βάρβαρη εξόντωση των Ελλήνων.

Γιούνκερ: "Στέλνω μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στον ελληνικό λαό"
Παραμύθια.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο υπηρέτη της Νέας Τάξης και κύριο υπαίτιο (όταν επικεφαλής του Γιουρογκρούπ)  για το ότι συμβαίνει στην χώρα μας. Πάντα εν είδει Πόντιου Πιλάτου....
απέκρυβε τις εγκληματικές απάνθρωπες ευθύνες του.
Έρχεται για να εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό με την ελπίδα να βοηθήσει τον Σαμαρά να συνεχίσει τη βάρβαρη εξόντωση των Ελλήνων.


Οι κατωτέρω φωτογραφίες δείχνουν τι εστί ο κύριος που δήθεν θέλει να μας «εμψυχώσει» και να μας πείσει να δεχθούμε να συνεχίσει να μας εξοντώνει το 4ο Ράιχ της προϊσταμένης του Γενικής Δ/ντριας της Νέας Τάξης Μέρκελ.
Που τον διόρισε πρόεδρο της επιτροπής της ΕΕ. Όπως διόρισε σε εμάς και το Σαμαρά της.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.