Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Μετεμφυλιακή περίοδος ….σκοτεινή εποχή, σκοτεινά ήθη, σκοτεινοί άνθρωποι, σκοτεινές διεργασίες.

Μήπως και σήμερα ….κάποιοι σκοτεινοί τύποι του γκουβέρνου ….στα ίδια μονοπάτια δεν μας πάνε;;;; ….μας οδηγούν στην ζωώδη υπανθρωπιά ….θα μας αναγκάσουν να σιχαθούμε ….την ανθρώπινη εντολή και την μοίρα μας.
Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ», Φεβρουάριος 1951 ….64 χρόνια πριν!

- ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΆ (ή δουλεία). Ζητείται υπηρεσία ηλικίας μέχρι δώδεκα ετών ….δια την περιποίησην ζεύγους με τρία παιδιά! Για όλες τις δουλειές! Τι να πει κανείς για την κω..φυλλάδα και τ” αφεντικά της ….που δημοσίευσαν αυτή την τερατώδη μικρή αγγελία;
- ΚΑΡΤΈΛ. – Ο θρίαμβος της αγοράς της ασυδοσίας ….όταν το κράτος εθελοτυφλεί.
Εν προκειμένω, σε πονηρή ευθυγράμμιση τιμών ….οι καπνοβιομήχανοι ….οι καρκινογόνοι !

- ΜΙΣΘΟΦΌΡΟΙ ΤΟΥ ΧΌΤΖΑ.
Δια τους συμμορίτας που διέφυγαν εις την Αλβανίαν.

- ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ ΑΡΒΥΛΟΤΕΧΝΊΤΕΣ-Γεν. Συνέλευσις
(….προφανώς προμήθευαν με άρβυλα το στρατό ….αριστεροί θα ήταν;)
Σαν τους σημερινούς εθνικούς μας προμηθευτές! 

Γ.Δη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.