Σαμαράς σε Ντόρα: Δεν γίνεται να είσαι επίτροπος


ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ HF – Σαμαράς σε Ντόρα: Δεν γίνεται να είσαι επίτροποςΌπως είχε γράψει πρώτο το HF δεν θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη ο επόμενος επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν.
Ο Σαμαράς της τηλεφώνησε και της είπε «Ντόρα δεν γίνεται» αφού δεν είναι το πρόσωπο το οποίο αποφασίστηκε να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να του απάντησε «εσύ αποφασίζεις», χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να της αποκαλύψει το όνομα του επιτρόπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hellasforce το βράδυ της Παρασκευής στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε ανώτερο ευρωπαϊκό επίπεδο, όπου και αποφασίστηκε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τη θέση του Επιτρόπου να αναλάβει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Όπως είχαμε γράψει από νωρίς το Σάββατο το Μαξίμου στηρίζει πολλά πάνω στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, γιατί θα συνοδεύεται με νέα κονδύλια, καθώς και το θέμα της λαθρομετανάστευσης που έχει ήδη ανέβει πολύ ψηλά στην ατζέντα της ΕΕ το τελευταίο εξάμηνο. Και στηρίζει την επιλογή του Αβραμόπουλου…
Μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε, χωρίς ο νυν Υπουργός Εθνικής Άμυνας να γνωρίζει το παραμικρό…
Το HELLASFORCE αποκαλύπτει – Η Ευρωπαϊκού επιπέδου συνάντηση που χρίζει Επίτροπο τον Αβραμόπουλο – Στα… κρύα του λουτρού η Ντόρα

Σχόλια