Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Έβαλε εμφυτευματα οπισθίων και δείτε τα τραγικά αποτελέσματα...

Τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμφυτεύματα οπισθίων έκρουσε μία πρώην στρίπερ. Ζηλεύεις τα οπίσθια της …
Κιμ Καρντάσιαν (κακία); Μετά από αυτό που θα δεις μάλλον θα το ξανασκεφτείς!
Αφού το βίντεο της Renee Talley έκανε το γύρο του διαδικτύου, η πρώην στρίπερ από το Λας Βέγκας άνοιξε την καρδιά της, σε μια προσπάθεια......
να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονούν αυτού του είδους οι πλαστικές επεμβάσεις.
«Δεν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πια, γιατί δεν είμαι χαρούμενη για τα οπίσθιά μου. Ήθελα λίγο περισσότερο όγκο πίσω και αποφάσισα να κάνω αυτή την επέμβαση», εκμυστηρεύτηκε.

Μετά από έξι μήνες ωστόσο, κατά τη διάρκεια των οποίων, έκανε ενέσεις σιλικόνης, η Renee άρχισε να υποφέρει από έντονους πόνους τόσο στα οπίσθια, όσο και στο στομάχι.
Μια μαγνητική επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους της: η σιλικόνη είχε εξαπλωθεί μέχρι την πλάτη και κάτω από τα πόδια της, προκαλώντας μία αυτοάνοση ασθένεια.
Και μπορεί μετά από αυτό να αφαίρεσε τη σιλικόνη, όχι όμως και τη ματαιοδοξία της, καθώς έσπευσε να την αντικαταστήσει! Η δεύτερη απερίσκεπτη επέμβαση οδήγησε στα διαβόητα πλέον κινητά της… εμφυτεύματα!
Έχοντας πλέον αναγνωρίσει τα λάθη της, ελπίζει να βοηθήσει όσες γυναίκες σκέφτονται το νυστέρι στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος. «Αν το καταστρέψετε, δεν υπάρχει γυρισμός», προειδοποιεί εκ πείρας…

hellasforce.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.