Έβαλε εμφυτευματα οπισθίων και δείτε τα τραγικά αποτελέσματα...

Τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμφυτεύματα οπισθίων έκρουσε μία πρώην στρίπερ. Ζηλεύεις τα οπίσθια της …
Κιμ Καρντάσιαν (κακία); Μετά από αυτό που θα δεις μάλλον θα το ξανασκεφτείς!
Αφού το βίντεο της Renee Talley έκανε το γύρο του διαδικτύου, η πρώην στρίπερ από το Λας Βέγκας άνοιξε την καρδιά της, σε μια προσπάθεια......
να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονούν αυτού του είδους οι πλαστικές επεμβάσεις.
«Δεν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πια, γιατί δεν είμαι χαρούμενη για τα οπίσθιά μου. Ήθελα λίγο περισσότερο όγκο πίσω και αποφάσισα να κάνω αυτή την επέμβαση», εκμυστηρεύτηκε.

Μετά από έξι μήνες ωστόσο, κατά τη διάρκεια των οποίων, έκανε ενέσεις σιλικόνης, η Renee άρχισε να υποφέρει από έντονους πόνους τόσο στα οπίσθια, όσο και στο στομάχι.
Μια μαγνητική επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους της: η σιλικόνη είχε εξαπλωθεί μέχρι την πλάτη και κάτω από τα πόδια της, προκαλώντας μία αυτοάνοση ασθένεια.
Και μπορεί μετά από αυτό να αφαίρεσε τη σιλικόνη, όχι όμως και τη ματαιοδοξία της, καθώς έσπευσε να την αντικαταστήσει! Η δεύτερη απερίσκεπτη επέμβαση οδήγησε στα διαβόητα πλέον κινητά της… εμφυτεύματα!
Έχοντας πλέον αναγνωρίσει τα λάθη της, ελπίζει να βοηθήσει όσες γυναίκες σκέφτονται το νυστέρι στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος. «Αν το καταστρέψετε, δεν υπάρχει γυρισμός», προειδοποιεί εκ πείρας…

hellasforce.com


Σχόλια