Αποκάλυψη – Το αναγκαίο δεύτερο ελληνικό κούρεμα… Ένα νέο εφιαλτικό σενάριο

Ένα νέο εφιαλτικό σενάριο αποκαλύπτουμε σήμερα σχετικά με το αναγκαίο δεύτερο κούρεμα που επιβάλλεται να γίνει στα δημοσιονομικά μας !! Ένα νέο χαοτικό σενάριο με άλλα 25 δις ευρώ που θα τα αρπάξουν απ τις καταθέσεις μας!!!
Το πρόσχημα είναι «προκειμένου να βγούμε απ την κρίση» αλλά κανείς δεν μιλά γι αυτό τον νέο οικονομικό εκβιασμό που γίνεται σε υψηλά κλιμάκια και συζητείται σε κλειστές συσκέψεις!!!


Το εφιαλτικό σενάριο «μιλά» για μείωση του χρέους κατ εντολή των Γερμανών ύψους 50 δις ευρώ , αλλά παράλληλα ζητούν να βάζουν «χέρι στις καταθέσεις»;, είτε νέα εισφορά αλληλεγγύης ύψους άλλων 25 δις ευρώ!!…Κι όλα αυτά για να μειωθεί το κοστοβόρο χρέος κατά 75 δις ευρώ!!…Κι όλα αυτά χωρίς να έχει διερευνηθεί (και αποκατασταθεί το δίκαιο) για το κρίσιμο ζήτημα της ΕΛΣΤΑΤ και το ανεξέλεγκτο ύψος του χρέους που το ανέβασαν κατά το δοκούν εκείνοι που πρέπει να λογοδοτήσουν απέναντι στο νόμο.
Οι Γερμανοί διαμηνύουν μέσω της τρόικα αλλά και σε απευθείας επαφές τους με μέλη της Ελληνικής κυβέρνησης ότι η Ελλάδα απέτυχε στον φοροεισπρακτικό της σχεδιασμό, δεν κατάφερε να ελληνοποιήσει εφαρμοσμένες μεθόδους που συνοδεύονται από επιτυχία σε χώρες του Εξωτερικού, η πολιτική των επενδύσεων έχει αποτύχει, οι μεταρρυθμίσεις αργούν και το κυριότερο η απουσία ουσιαστικών αντιδράσεων της κοινής γνώμης (Κίνημα αγανακτισμένων, απουσία συλλαλητηρίων κ.α ) δείχνουν ότι ο Ελληνικός λαός αποδέχεται αδρανής όλες τις εξελίξεις και τα δυσβάστακτα μέτρα όσο επώδυνα κι αν δείχνουν.
Οι ξένοι με αυτόν τον τρόπο «μεταφράζουν» την ανθρωπογεωγραφία της ελληνικής κοινωνίας και εάν προβούν σε αυτό το νέο «κούρεμα» ζητούν να μπει ο Ελληνικός λαός σε νέες περιπέτειες!…Αυτά τα εφιαλτικά νέα 25 δις ευρώ που για να τα εισπράξουν θα εφεύρουν την τεχνική της νέας εισφοράς , του νέου χαρατσιού σε όλους. Η ακόμα και το κούρεμα καταθέσεων απ τους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς των πολιτών ανεξαρτήτως ορίου…

hellasforce.com

Σχόλια