Το… παλεύει ο καλύτερος υπάλληλος της Τρόικα, ωστόσο ο κλοιός σφίγγει… Οι Εκλογές στέλνουν Βουλευτές στην απέναντι όχθη

Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να αποφύγει τη διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών. Ο Πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά πως αν ανοίξουν οι κάλπες το βατερλώ της συγκεκριμένης κυβέρνησης αλλά και της Νέας Δημοκρατίας δεν θα έχει προηγούμενο. Γι’ αυτό και όπως έχει κάνει στη μέχρι τώρα θητεία σαν Πρωθυπουργός προσπαθεί να…
γλυκάνει και να ωραιοποιήσει καταστάσεις, που στην πραγματικότητα δεν υφίστανται. Και μέχρι τώρα, αρκετά μεγάλος αριθμός «γαλάζιων» βουλευτών πήγαιναν με τα νερά του για να καταφέρνουν να παραμένουν στις θέσεις τους.
Ωστόσο, η κατάσταση έχει αλλάξει, αφού αποτελεί κοινό μυστικό πλέον πως οι Εθνικές Εκλογές δύσκολα θα αποφευχθούν. Και πλέον οι Βουλευτές δεν θα κάτσουν άλλο στα αυγά τους. Όχι γιατί ξαφνικά θυμήθηκαν να αγαπήσουν τον τόπο τους, τον οποίο καταστρέφουν βήμα βήμα με το «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» τους, αλλά γιατί γνωρίζουν πως αν δεν αλλάξουν τακτική, την ώρα της κάλπης θα πάνε στα σπίτια τους, ακολουθώντας Σαμαρά και Βενιζέλο….
Και ετοιμάζουν κινήσεις έτσι ώστε, δόλια και πάλι, να προστατέψουν τις θέσεις τους και τις καρέκλες τους… Και θα πάνε κόντρα (για τα μάτια του κόσμου…) στον άνθρωπο που μέχρι τώρα έγλυφαν μέχρι αηδίας για το συμφέρον και τη θεσούλα τους… Αλλά και γιατί ζήλεψαν τους «πράσινους» συναδέλφους τους, οι οποίοι το έχουν γυρίσει πλέον στο αντιμνημονιακό γιατί έχουν καταλάβει εδώ και καιρό πως οι Εκλογές δεν μπορούν να πάνε πίσω…
Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας λοιπόν εμφανίζονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινήσεις (ερωτήσεις στη Βουλή, επιστολές σε υπουργούς κ.ά.) για σειρά ζητημάτων με άμεσο κοινωνικό αντίκτυπο. Άσχετα αν έχουν ήδη στηρίξει με την ψήφο τους όλα τα μέτρα που έχουν οδηγήσει τους πολίτες στη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν. Ο μήνας Αύγουστος δεν θα είναι και τόσο ήσυχος αυτή τη χρονιά, με τα… μαχαιρώματα για την διατήρηση της καρέκλας να γίνονται ολοένα και περισσότερα…. 

hellasforce.com

Σχόλια