Ξεφτίλα χωρίς όρια – Στην παρέα των αγαπημένων Τουρκόφιλων της ΤΡΟΙΚΑ και ο Λοβέρδος – Σιγά μην έλειπε…

Ο Ανδρέας Λοβέρδος που όλοι «αγάπησαν» είναι εδώ… Έτοιμος να υποστηρίξει οποιαδήποτε ανθελληνική απόφαση για να εισπράξει ένα… ψίχουλο καλοσύνης από την Τρόικα και τους δανειστές… Ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο τελευταίο του κατόρθωμα, τάχθηκε υπέρ της ίδρυσης του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή ΑΠΘ… Αυξάνονται και πληθύνονται οι Τουρκόφιλοι στην πόλη (Α ρε Μπουτάρη).. Έτσι απλά…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρέμβαση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου σε τηλεοπτική εκπομπή στο Σκάι
Η σχολή Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με δική της απόφαση επέλεξε να ιδρυθεί Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών, τόνισε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος, σε παρέμβασή του στην τηλεοπτική εκπομπή ‘’Πρώτη Γραμμή’’ στον Σκάι.
Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε:
«H σχολή Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με δική της απόφαση επέλεξε να ιδρυθεί ένα τμήμα Ισλαμικών Σπουδών».
Εμείς έχουμε επαινέσει αυτήν την απόφαση, είναι παρά πολύ σωστή, έχει χαρακτηριστικά κράτους δικαίου και από την άλλη είναι ένα κάλεσμα προς τους Μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες να σπουδάζουν στην Ελλάδα αυτά τα όποια θέλουν να σπουδάζουν .
Ακόμα, οι Μητροπολίτες της Θράκης μας έστειλαν επιστολή με την οποία στηρίζουν αυτήν την απόφαση και την στηρίζουν 100%. Χωρίς επιφυλάξεις. Αυτό σημαίνει ότι οι φωνές που λένε όχι σε αυτό , δεν είναι οι φωνές που εκφράζουν το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Τον Άνθιμο , τον Μητροπολίτη της Θεσσαλονίκης, νομίζω ότι θα τον καλέσουν να άρει και αυτές τις αντιρρήσεις του. Δεν έχει δικαίωμα κανείς, ούτε το κράτος, να πει στο Πανεπιστήμιο να μην ιδρύσουν το εν λόγω τμήμα. Είναι στο πλαίσιο της επιστημονικής τους αυτοτέλειας. Συνυπολογίστε και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας. 


hellasforce.com

Σχόλια