ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ «ΦΩΤΙΑ» – «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ»


ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ «ΦΩΤΙΑ» – «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ»Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο… Αυτή η προπαγάνδα που διεξάγεται εναντίον της Ρωσίας δεν έχει προηγούμενο. ΟΙ ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο πρωτοστατούν, με τις κυβερνήσεις και τους υπουργούς τους, αλλά και τη βοήθεια των δυτικών Μέσων Ενημέρωσης, να δίνουν τα ρέστα τους έτσι ώστε να καθοδηγήσουν τον κόσμο σε έναν πόλεμο, τον οποίο γνωρίζουν πως κανείς δεν μπορεί να κερδίσει.

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πρέπει πρώτες να ξυπνήσουν τους εαυτούς και να καταλάβουν το σφάλμα τους, αφού η Ευρώπη θα είναι η πρώτη που θα πληγεί από έναν ενδεχόμενο πόλεμο λόγω των αμερικανικών πυραυλικών βάσεων που φιλοξενεί και που υποτίθεται πως εγγυώνται την «ασφάλεια» της.
Όπως αναφέρθηκε από τον Zero Hedge, η ρωσική απάντηση στο εξω-δικαστική απόφαση ενός διεφθαρμένου ολλανδικού δικαστηρίου, η οποία δεν είχε δικαιοδοσία επί της υπόθεσης για την οποία αποφάνθηκε, η απονομή των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη ρωσική κυβέρνηση προς τους μετόχους της Yukos, μιας διεφθαρμένης οντότητα που λεηλατούν τη Ρωσία και τη φοροδιαφυγή, λέει. Ερωτηθείς τι θα κάνει η Ρωσία για την απόφαση, ο σύμβουλος του προέδρου, Πούτιν απάντησε: «Υπάρχει ένας πόλεμος που έρχεται στην Ευρώπη». Πιστεύετε πραγματικά ότι αυτό θα συμβεί στα αλήθεια;
Η Δύση… πυροβολεί τη Ρωσία, επειδή είναι εντελώς διεφθαρμένη. Ο πλούτος των ελίτ δεν βασίζεται μόνο στις λεηλασίες ασθενέστερων χωρών των οποίων οι ηγέτες μπορούν να αγοραστούν, αλλά και στις λεηλασίες των ίδιων τους των πολιτών. Οι αμερικανικές ελίτ υπερέχουν στις λεηλασίες των συμπολιτών τους, αφού έχουν αφανίσει το μεγαλύτερο μέρος της μεσαίας τάξης των ΗΠΑ στον νέο 21ο αιώνα.
Οι Δυτικές ελίτ επιθυμούν να λεηλατήσουν τη Ρωσία, ένα «ζουμερό έπαθλο», και γι’ αυτό θέλουν να βγάλουν τον Βλάντιμιρ Πούτιν από τον δρόμου τους. Η λύση για να απαλλαγούν από αυτόν είναι παρόμοιος με αυτόν με τον οποίο… έφυγαν ξεφορτώθηκαν τον Πρόεδρο, Γιανουκόβιτς στην Ουκρανία.
Οι ελίτ της λεηλασίας και οι νεοσυντηρητικοί συνεργοί τους έχουν τον ίδιο στόχο: Να φέρουν τη Ρωσία στην υποτέλεια. Ο στόχος αυτός ενώνει τις δυτικούς οικονομικούς ιμπεριαλιστές και τους πολιτικούς ιμπεριαλιστές.
Έχω καταγράψει για τους αναγνώστες την προπαγάνδας που χρησιμοποιείται για να δαιμονοποιήσουν τον Πούτιν και την Ρωσία. Αλλά ακόμη και εγώ έμεινα έκπληκτος από τα εκπληκτικά και τα αισχρά ψέματα του UK The Economist στις 26 Ιουλίου. Στο εξώφυλλο βρίσκεται το πρόσωπο του Πούτιν σε ιστό της αράχνης. ”http://www.economist.com/news/leaders/21608645-vladimir-putins-epic-deceits-have-grave-consequences-his-people-and-outside-world-web?spc=scode&spv=xm&ah=9d7f7ab945510a56fa6d37c30b6f1709
Θα πρέπει να το διαβάσετε για να δείτε το επίπεδο της προπαγάνδας στη Δύση και την εμφανή προσπάθεια για πόλεμο με τη Ρωσία. Δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη σε αυτή την ιστορία για να στηρίξει τις σκληρές κατηγορίες της Δύσης κατά της Ρωσίας και τη δράση κατά του Πούτιν από τον Economist.
Τα απερίσκεπτα ψέματα και η προπαγάνδα που περιλαμβάνει την ιστορία του Economist δεν έχει άλλο σκοπό από το να οδηγήσει τον κόσμο σε πόλεμο.
Οι δυτικές ελίτ και οι κυβερνήσεις δεν είναι απλώς εντελώς διεφθαρμένες, αλλά παράφρονες. Όπως έχω γράψει στο παρελθόν, μην περιμένετε να ζήσουν πολύ περισσότερο. Σε αυτό το βίντεο ένας από τους συμβούλους του Πούτιν και του ρωσικού δημοσιογράφοι μιλούν ανοιχτά των αμερικανικών σχεδίων για την πρώτη απεργία για τη Ρωσία:
http://financearmageddon.blogspot.co.uk/2014/07/official-warning-u-s-to-hit-russia-with.html 


  PAUL CRAIG ROBERTS
Απόδοση-Μετάφραση  hellasforce 

Σχόλια