κ. Παναγιωτόπουλε.. παίρνεις άριστα από τον Σαμαρά και κάτω από το μηδέν από μας.

Σήμερα στο πρωϊνάδικο του ΑΝΤ1 του κ. Παπαδάκη, ήταν απίστευτο το λιβάνισμα και τα άλλα απίθανα που είπε για τον «σωτήρα» μας Σαμαρά....ο Παναγιωτόπουλος
Αναφέρω όσα συγκράτησα:
1. Αυτός είπε ήταν που έφερε τον Σαμαρά
Παρατήρηση. Αν και κάνει λάθος (η Νέα Τάξη μεθόδευσε πολύ επιτήδεια την επιβολή του, με εκλογές του «πατριώτη» Σαμαρά από φίλους της ΝΔ που έγιναν μέλη κτλ), που να παραδεχθεί το τραγικό του σφάλμα, αν ήταν σφάλμα.

2. Ο Σαμαράς είπε, είναι μέγας ηγέτης και με αυτόν και με νέο Πρόεδρο εξασφαλίζοντας τους 180 βουλευτές πρέπει να συμπληρώσουμε, είπε, στη σωτηρία του Ελληνισμού.
Παρατήρηση: «Μπράβο» Πάνο. Σε βλέπω σύντομα και πάλιν υπουργό μάλλον στη θέση της Βούλτεψη που δεν είναι τόσον «ικανή» λιβανίστρια όσον εσύ. Την ξεπέρασες.
3. Αλλά είπε ο Πάνος μας. Δεν χρειαζόμαστε να μας τα λένε οι Βρυξέλλες τι να κάνουμε. Στο εξής μόνοι μας πρέπει να κάνουμε τις αναδιαρθρώσεις και όλα τα άλλα.
Παρατήρηση: «Μπράβο» Πάνο. Έμαθες να μας «σώζεις» δολοφονώντας μας και θέλεις τώρα γελοιωδώς, λες να το κάνεις μόνος σου. Χωρίς οδηγίες από τις Βρυξέλλες. Τι κατάντια Θεέ μου για να ξαναγίνει υπουργός που δεν πρόκειται όμως.
4. Ο Σαμαράς είπε ο Πάνος μας, λιβανίζοντας, πρέπει να πετύχει.
Συμπληρώνω, δηλαδή να μας αποτελειώσει....
5. Αυτές, με αποκορύφωμα του λιβανίσματος, είπε, οι στρατηγικές αρμόζουν στον Αντώνη Σαμαρά.
Υπενθυμίζω ότι το πρώτο σαφές δείγμα του Πάνου, ότι έγινε ένα πειθήνιο όργανο εκτέλεσης του Ελληνισμού έγινε στο Μέγαρο Μουσικής πριν λίγους μήνες...αυτά που είπε τότε γιουχαϊζόμενος, για τα «απίθανα» καλά της εσωτερικής υποτίμησης που ως γνωστόν σκότωσαν την Ελληνική οικονομία και τους Έλληνες:
Ακολούθησε η αποδόμηση του από τον υπουργικό του Θώκο, με τον Πάνο μας μα μην μπορεί να το χωνέψει, αφού είχε δώσει γη και ύδωρ στους κατακτητές.
Και σήμερα είχαμε στον ΑΝΤ1 το επιστέγασμα της νεοταξικής του εξέλιξης.
Μπράβο Πάνο. Μας άφησες σήμερα άφωνους με τα επιχειρήματα σου και μας «έπεισες».
Παίρνεις άριστα από τον Σαμαρά και κάτω από το μηδέν από μας.
Καληνύχτα Πάνο.   Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια