Αν δεν ενδιαφερθεί η κατακτητής της Ελλάδας Μέρκελ για το όνομα των Σκοπίων..ποιος θα ενδιαφερθεί;;;

Η Γεμανία θεωρεί εαυτήν κληρονόμο της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας της οποίας το όνειρο ήταν η κάθοδος στην Θεσσαλονίκη….

Λένε αρκετοί..«Απίστευτη δήλωση Νίμιτς: Για το όνομα ενδιαφέρεται η Μέρκελ! …

Θα διαφωνήσω. Γιατί απίστευτη η δήλωση Νίμιτς;;
Αν δεν ενδιαφερθεί η κατακτητής της Ελλάδας Μέρκελ για το όνομα (συνεχίστρια της αντίστοιχης για το θέμα Χιτλερικής πολιτικής, δείτε όλο το συνημμένο και ειδικότερα το κεφάλαιο, «Όταν ο Χίτλερ μοίραζε τη Μακεδονία μας»), ποιος θα ενδιαφερθεί;;;
Οι ευπειθείς και υπάκουοι υποτελείς και πιερότοι της;;
Σε λίγο η Μέρκελ, μετά το Μακεδονικό και μετά πιέσεις του Ερτογάν στον φίλο του Ομπάμα (που βρίσκει τον Ερτογάν εξαιρετικά αξιόπιστο, φιλειρηνιστή κτλ) και με υπόδειξη του Ομπάμα σε αυτήν, η Μέρκελ θα λύσει του Σαμαρά της και το Θρακικό (άλλος «μπελάς» και αυτός).
«Χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη».
Ως πάλαι ποτέ είχαν συμφωνήσει, Παπούλιας, Σημίτης και τα λοιπά «αριστροσεξιοσοσιαλιστικοοικολογικά» «ελληνικά» κόμματα.
(«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»)
Και ίσως η Μέρκελ «επιλύσει» και το πρόβλημα του Αιγαίου που κατά τους περισσότερους ΠΑΣΟΚΟΥΣ ανήκει στα ψάρια του.
Και που κατά τη Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεπώς και του Αλέξη μας και της «αριστερής» του ηγετικής ομάδας, δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με στερεότυπα, ως δήλωσε στην τουρκία η τουρκοσπουδαγμένη εκεί Δούρου, που πρόσφατα υπέγραψε με εντολή και συγκαταθέσει του μέγα αρχηγού Αλέξη, υπέρ του εκτουρκισμού της Κύπρου μας. Με όλη σχεδόν την «ηγετική αριστερή» ομάδα του Αλέξη μας.
Κύριοι Βουλευτές, Επίκειται η έναρξη του Εθνικού ακρωτηριασμού αν συνεχίσετε να υπακούετε στα μέσω Σαμαρά και Βενιζέλου διαβιβαζόμενα γερμανικά κελεύσματα σε σας.
Και η Κύπρος θα χαθεί αν συνεχίσει να υπακούει στο Βενιζέλο που την ανέλαβε μαζί με τον Σαμαρά της βιώσιμης και λειτουργικής.
Αποτελεί Εθνική ανάγκη, πριν να είναι αργά, να απαλλαγεί η Ελλάδα από την παρούσα γερμανική χούντα, που χειρότερο της καθεστώς ποτέ δεν υπήρξε στην μετά το 1821 ιστορία της Ελλάδας.
Και προφανώς και από τους εδώ ποικίλους εκπροσώπους της. Φανερούς και εξ ίσου επικίνδυνους κρυφούς. 
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια