Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Λαζαρίδης: δεν δεχόμαστε να γίνει η χώρα προτεκτοράτο..


Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel (26/10/2011).
Δείτε στο βίντεο τι είπε ο κ. Λαζαρίδης..
σχετικά με το 2ο μνημόνιο και την στάση της Ν.Δ..

Χαρακτηριστικά και εμφατικά δήλωσε ότι : "δεν δεχόμαστε να γίνει η χώρα προκτεροράτο...  
Δεν δεχόμαστε να πάμε σε ύπατο αρμοστή..
Το σύνταγμα μας επίσης...δε λέει ότι το κοινοβούλιο μπορεί να εκχωρεί εθνική κυριαρχία..
Μην υποτιμάμε το σύνταγμα....και έχει και ένα ακροτελεύτιο άρθρο..που λέει αν πάει να γίνει παιδιά σηκωθείτε να φύγουμε.. "Βέβαια όλα αυτά ειπώθηκαν το 2011 πριν το 2ο μνημόνιο, που τελικά υπέγραψε πανηγυρικά η ΝΔουλα..
Όλα αυτά που έλεγε ο Λαζαρίδης περί προτεκτοράτου και παραβίαση του συντάγματος πήγαν περίπατο..
και όχι μόνο πήγαν περίπατο το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο..
Αυτή η κατάσταση έκτοτε συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, από μια κυβέρνηση που έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων της σύνταγμα, νόμους, θεσμούς και διαδικασίες..
Προκτεράτο την καταντήσατε κ. Λαζαρίδη την χώρα..
το καταφέρατε τελικά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.