Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Τα "έργα" ΗΠΑ και ΕΕ στις πλάτες των λαών: Το "χάος του χάους" στην Λιβύη...


Περί Ομπάμα. 
- Κατέστρεψε το λαό της Λιβύης και επέβαλε εκεί τους Τζιχαντιστές.
- Στη Συρία είναι υπόλογος και υπεύθυνος, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και του Χριστιανισμού,
υποστηρίζοντας και εκεί τους τζιχαντιστές και λέγοντας ένα σωρό για χημικά και άλλα.
- Στην Αίγυπτο προσπάθησε να επιβάλει τον Μόρσυ, φανατικό μουσουλνάνο και φίλο του ψυχοπαθούς φανατικού ισλαμιστή Ταγίπ Ερτογάν 
- Μετέτρεψε την Τυνησία από μία προοδευτική χώρα σε χώρα ισλαμιστική. 
 - Στο Ιράκ αίνεται ότι τώρα επιδιώκει τα ίδια με τους τζιχαντιστές. 
 Όλα αυτά ο μουσουλμάνος και «Νομπελίστας» Ομπάμα που χαριεντιζόταν στην κηδεία του Νέλσωνα Μαντέλα με αχρείο τρόπο με την Σουηδή πρωθυπουργό. Και τώρα εκθειάζει τον ισλαμιστή Ερτογάν. 
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.