ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ..ΠΡΟΣΟΧΗ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ

Η δολιότητα αυτής της κυβέρνησης, που μόνο στην επωνυμία είναι ελληνική, δεν έχει προηγούμενο. Οι κατέχοντες την εξουσία, με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά, έχουν παραδοθεί ολοκληρωτικά (όντας απόλυτα σύμφωνοι) στις ορέξεις των δανειστών που στοχεύουν στη μόνιμη υποδούλωση της Ελλάδας. Και δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να εφαρμόζουν πιστά τις διαταγές Τρόικα και Ευρωπαϊκής Ένωσης (έστω και με μικρή εξυπηρετούμενη προς την κυβέρνηση καθυστέρηση καμιά φορά…) στέλνοντας στον κάλαθο των αχρήστων και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους,....
όποια απόφαση και όποιον στέκεται απέναντι στην βάναυση και σκληρή οικονομική πολιτική που ασκείται.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το… γράψιμο της απόφασης των δικαστηρίων σχετικά με τους ένστολους… Τους οποίους η κυβέρνηση και εμπαίζει επιδεικτικά, προσπαθώντας όλο αυτό το διάστημα να βρει τρόπο έτσι ώστε να τους μοιράζει κάποια ψίχουλα (σε αντίθεση με τις δικαστικές αποφάσεις) αφού αυτό επιθυμούν, όπως φυσικά και οι «συνεταίροι» δανειστές. Και το κάνει με τον γνωστό της δόλιο τρόπο που έχει καταντήσει πλέον εκνευριστικά ανυπόφορος.
Η τελευταία εξέλιξη στο σοβαρό αυτό ζήτημα… Διαβάστε την αξιότιμοι ένστολοι…
Σε μαζικές παραιτήσεις εξωθούνται εκατοντάδες ένστολοι μετά και την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας. Το επίμαχο άρθρο 221 που προβλέπει σημαντικές περικοπές στα εφάπαξ των στρατιωτικών και το οποίο είχε γίνει αντικείμενο διαβουλεύσεων μεταξύ του κλάδου και του αρμόδιου υπουργείου για να υποστεί βελτιώσεις, όχι μόνο δεν άλλαξε, αλλά αυστηροποιήθηκε.

Το άρθρο αρχικά προέβλεπε ως χρονικό όριο την 1η Ιανουαρίου, ενώ μετά την επαναδιατύπωσή του αυτό φαίνεται ότι άλλαξε, με καταληκτική ημερομηνία την 30η Οκτωβρίου.
Το γεγονός αυτό αναμένεται να πυροδοτήσει άμεσα κύμα μαζικών παραιτήσεων, ώστε να διασφαλιστούν τα εφάπαξ με τα παλαιά δεδομένα και να γλιτώσουν το νέο “τσεκούρι”, που σύμφωνα με συνδικαλιστές του κλάδου μπορεί να φτάσει μέχρι και το 50%.
Στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υπο-δόσης που βρίσκεται από χθες στη Βουλή προβλέπεται συγχώνευση όλων των επικουρικών Ταμείων των ενστόλων στον Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης, όπου θα ισχύει μεταξύ άλλων και ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.
Έτσι απλά… Και όλα αυτά σε μια εποχή που οι εξωτερικές προκλήσεις γίνονται ολοένα και περισσότερες και οι Ένστολοι παλεύουν με μοναδικό όπλο την ψυχή τους για τη διαφύλαξη των δικαίων της χώρας…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ – ΠΡΟΣΟΧΗ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ (ΙΙ)

hellasforce.com 

Σχόλια