Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ: «EΓΩ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ BOEING»

Πορφύρης Δ. Σταφυλά Π.
Γερμανικά και ρωσικά μέσα αποδίδουν μια δήλωση ομολογία ενοχής σε ουκρανό πιλότο. Σύμφωνα με την μια εκδοχή σε συνέντευξή του στο Wahrheit fuer Deutschland ο ουκρανός πιλότος ενός μαχητικού Soukhoï Su-25 ανέλαβε την ευθύνη για την κατάρριψη του Boeing των Malaysia Airlines στις 17 Ιουλίου στην Ανατολική Ουκρανία.Άλλη πηγή τον φέρει να ομολόγησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο πιλότος διηγείται ότι έπληξε το Boeing 777 με ένα ενσωματωμένο κανόνι των 30 mm και ότι το αεροσκάφος του ήταν αυτό που είχαν αιχμαλωτίσει οι φωτογραφίες από δορυφόρο που παρουσίασε το ρωσικό Υπουργείο άμυνας.Το όνομα του πιλότου για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύφθηκε.
Ένα Soukhoï Su-25 συνέλαβαν τα ρωσικά μέσα επιτήρησης να ίπταται κοντά στο μοιραίο μαλαισιανό αεροσκάφος λίγο πριν από την πτώση του.(la voix de la russie 29.07.14)
 

Ο πιλότος του ουκρανικού Su-25 που είχε δείξει στην παρουσιάση του το κέντρο επιχειρήσεων του ρωσικού στρατηγείου παραδέχθηκε χθες ότι κατέρριψε το το αεροσκάφος με το κανόνι του. Στις φωτογραφίες καθόλου τυχαία το Boeing που έπεσε είναι διάτρητο από πυρά. Στο διαδίκτυο σε φόρουμ και σε σχόλια εμφανίζεται η παραδοχή του ως αποτέλεσμα της ενοχής που αισθάνθηκε. (amronline.de 25.07.14)

Ο στρατηγός στην συνένετυξη τύπου του Ρωσικού Κέντρου Επιχειρήσεων είχε δηλώσει ότι την στιγμή της πτώσης του μαλαισιανού ένα ουκρανικό σουκόι 25 πήρε απότομα ύψος. Ταυτοποιήθηκε από τους ειδικούς.Πετούσε κοντά στο μαλαισιανό.Διέθετε πυραύλους αέρος αέρος και έχει την επιχειρησιακή ικανότητα να πλήξει στόχο σε 10 χλμ. dimpenews 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.