40 χρόνια συζητούσαν και συζητούσαν.. την «διαφορά» τους με τους «αδελφούς» τουρκοκυπρίους, ενώ η τουρκία εκτούρκιζε την Κύπρο μας.

«Τι να πει κανείς για τους γραφικούς (επιεικώς) διαχρονικούς πολιτικούς μας, εδώ και 40 χρόνια συζητούσαν και συζητούσαν και συζητούσαν την «διαφορά» τους με τους «αδελφούς» τουρκοκυπρίους, ενώ η τουρκία εκτούρκιζε την Κύπρο μας.
Και που η μόνη τους έγνοια ήταν, τι γελοίο Απόστολε Αντρέα μου, μην τους κατηγορήσει ο εκάστοτε πράκτορας Μπαν Κι μουν, ότι αυτοί έφταιγαν για τη διακοπή των συνομιλιών,
που μεθοδευμένα οδηγούσαν και οδηγούν στον όλεθρο του εκτουρκισμού της Κύπρου μας»
Η απίθανης μοναδικής αρχιτεκτονικής εκκλησία του Αγίου Φίλωνα στην κατεχόμενη Καρπασία μας.
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Άκουσα προχθές τον Γιαννάκη Ομήρου να λέει το πασιφανές που έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Δηλαδή το Κυπριακό να τεθεί στη σωστή του βάση της εισβολής και κατοχής.
Άκουσα επίσης τον Αρχιεπίσκοπο να λέει, σαν τους χάριζε τη μισή Κύπρο μας ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει η Κύπρος τουρκική.
Μα Μακαριώτατε με την υποστήριξη του Ανανστασιάδη που συνεχίζεται στη πράξη από μέρους σας, είστε ο κύριος υπεύθυνος για τον επικείμενο εκτουρκισμό της Κύπρου, όσα θεωρητικά ωραία λόγια και να λέτε.
Και για όλα δεν «φταίει» ο Μακάριος αλλά Υμείς τώρα Μακαριώτατε.
Αγαπητοί συμπατριώτες, αυτή η γη είναι δική μας και των πατέρων μας για 5.000 χρόνια.
Αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι νέοι μας επισκεπτόμενοι τα κατεχόμενα, μόνον και μόνον για να δεθούν με την κατεχόμενη τους πατρίδα που πολλοί την αγνοούν.
Τι να πει κανείς για τους γραφικούς (επιεικώς) διαχρονικούς πολιτικούς μας, εδώ και 40 χρόνια συζητούσαν και συζητούσαν και συζητούσαν την «διαφορά» τους με τους «αδελφούς» τουρκοκυπρίους, ενώ η τουρκία εκτούρκιζε την Κύπρο μας.
Και που η μόνη τους έγνοια ήταν, τι γελοίο Απόστολε Αντρέα μου, μην τους κατηγορήσει ο εκάστοτε πράκτορας Μπαν Κι μουν, ότι αυτοί έφταιγαν για τη διακοπή των συνομιλιών, που μεθοδευμένα οδηγούσαν και οδηγούν στον όλεθρο του εκτουρκισμού της Κύπρου μας.
Πάντα με την «συμπαράσταση» των εκάστοτε, Σαμαράδων, Βενιζέλων, Σημίτηδων, Γιωργάκηδων και τώρα του νέου αστέρα, του νεαρού νεοταξικού Τσίπρα.
Επιτέλους θέσετε το Κυπριακό διεκδικητικά στη σωστή του βάση για να σωθεί ενοποιηθεί βαθμιαία η Κύπρος μας.
Και άλλο Ελληνισμός και άλλο οι πολιτικάντηδες πράκτορες ξένων συμφερόντων που σήμερα δολοφονούν και τον Ελληνισμό της Ελλάδας..
Ευρής Μπίλλης

Σχόλια