Μην πιστεύετε του ψευτοαριστεροδεξιοσοσιαλιστές της Ελλάδας. Όπως και το 2004 θέλουν τον εκτουρκισμό της Κύπρου.

Μην πιστεύετε του ψευτοαριστεροδεξιοσοσιαλιστές της Ελλάδας. Όπως και το 2004 θέλουν τον εκτουρκισμό της Κύπρου. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΑΝΟΥΜ (ΚΥΡΙΕΣ). ΔΥΟ ΑΝΝΕΣ, ΜΙΑ ΘΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΙΑ…
«Μην πιστεύετε του ψευτοαριστεροδεξιοσοσιαλιστές της Ελλάδας. Όπως και το 2004 και τώρα θέρλουν τον εκτουρκισμό της Κύπρου.
Που οι ίδιοι τώρα, προωθούν και την απώλεια της μισής Ελλάδας.»

Αγαπητοί συμπατριώτες,
111Τη θυμάστε την κατωτέρω πρώτη εικονιζόμενη που ήρθε θρασύτατα το 2004 στην Κύπρο για να πιέσει τον Τάσσο για εκτουρκισμό της Κύπρου μέσω του σχεδίου ΑΝΑΝ (Τριμελής του ΠΑΣΟΚ στην Κύπρο με «ναι»
Η Διαμαντοπούλου, μαζί με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο (τον επιχαίροντα που Έλληνες άρχισαν να πωλούν τα σπίτια τους), φέρει επίσης εύθυνη μεταξύ πολλών άλλων (κατάργηση της λέξης Εθνικής Παιδείας από το Υπουργείο, πρόταση για επίσημε γλώσσα στην Ελλάδα και η αγγλική), για τον εν εξελίξει εκτουρκισμό της Θράκης με το πρόγραμμα εκπαίδευσης μουσουλμανοπαίδων (κόστους άνω των 9 εςκατομμυρίων ευρώ).
112Με το οποίο θησαύρισαν οι ξακουστές «Χανούμισσες» (δηλαδή κυρίες τουρκιστί) Θάλεια Δραγώνα και Άννα Φραγκουδάκη.
Που μετατρέπει σε τούρκο κάθε μουσουλμάνο, Πομάκο, Ρομά κτλ, στην Ελληνική Θράκη.
Θυμηθείτε και τη φωτογραφία της Χανούμ Φραγκουδάκη που είχε έρθει επί Χριστρόφια και στην Κύπρο μας για να σας διαφωτίσει να εκτουρκιστείτε.

Δραγώνα
Και που αν δεν κάνω λάθος είχε έρθει με την άλλη επίσης περιβόητη Χανούμ, αυτήν του συνωστισμού της Σμύρνης, τη Ρεπούση (ανθελληνικό βιβλίο 6ης δημοτικού, με τη συνεργία της νεοταξικής τότε υπουργού παιδείας του ΚΏΣΤΑΣ Καραμανλή, Κούτσικου) που τη βλέπετε και αυτή  (του Βιβλίου της, «Τι ειν’ η Πατρίδα μας;» μας έκαναν Έλληνες ενώ δεν ήμασταν!).



Τέλος δείτε κατωτέρω τη «διαμαρτυρία της Χανούμ Ρεπούση για το ότι επιμένουμε να αναγνωρίζουμε τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
repoysi
113
Μην πιστεύετε του ψευτοαριστεροδεξιοσοσιαλιστές της Ελλάδας.
Όπως και το 2004 και τώρα θέλουν τον εκτουρκισμό της Κύπρου.
Που οι ίδιοι τώρα,  προωθούν και την απώλεια της μισής Ελλάδας.
Eύρης Μπίλλης

Σχόλια