Από το 2000 ονειρευόταν το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας…ο Γκίκας Χαρδούβελης


Γκίκας Χαρδούβελης, πρώην σύμβουλος Κ. Σημίτη και νυν ΥΠΟΙΚ, πρότεινε μαζικές ….αποκρατικοποιήσεις και ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ για την μείωση του δημοσίου χρέους!!!!…
ΠΟΤΕ ;;

— ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ (2000) ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕ ΣΚΙΑΧΤΡΟ!!!!…. — ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ…! — ΌΤΑΝ ΑΚΟΜΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ!!!!… — Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» 23 Ιουλ. 2000. – (Του Χ. Α. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ)


— «….έχει ειδική σημασία -έλεγε τότε- να μειώνουμε το δημόσιο χρέος με ταχείς ρυθμούς…. και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να διασφαλισθεί παρά «πουλώντας κρατική περιουσία» — Αν δεν καταλάβατε ….ότι δεν πρόλαβε να πουλήσει ο Γ. Στουρνάρας ….θα «φύγει» τώρα.
Γ.Δ



Σχόλια

  1. Καλά τα έλεγε τότε.Να δούμε τι θα κάνει τώρα.Θα καταφέρει να αποκρατικοποιήσει τίποτα στο τελευταίο σοβιέτ του σύμπαντος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.