Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Ένας γιατρός για 10.000 άτομα στη Σύμη..και ο Παυλόπουλος παίζει κρυφτούλι...

«Και μάλιστα είσαι κατά πολύ χειρότερος από την ομοϊδεάτισσα σου Βουλευτή Φωτεινή Πιπιλή. Γιατί εκείνη έχει την θρασύτητα του θάρρους να διαλαλεί τον φασισμό της. Ενώ εσύ μας παίζεις κρυφτούλι.»
Xθες το πρωί σε κανάλι πρωϊνάδικου της τηλεόρασης, είδα να διαμαρτύρεται ο Δήμαρχος Σύμης για το ότι σε αιχμή τουριστικής κίνησης, με 10.000 τώρα τουρίστες και κατοίκους στο νησί να υπάρχει μόνον ένας γιατρός και να κινδυνεύει η ζωή Ελλήνων και τουριστών.

 
Και μέσα στη δικαιολογημένη του αγανάκτηση ο Δήμαρχος Σύμης να λέει την πραγματική αλήθεια ότι η Ελλάδα έγινε τσίρκο ....
Εξανέστη τότε, ο με την συμπεριφορά του για τα τραγικά συμβαίνοντα τα τελευταία 5 χρόνια (κοντεύουμε) υποκριτής και φαρισαίος Καθηγητής Βουλευτής του Σαμαρά,  Παυλόπουλος. Που ποιείται θεωρητικά και συχνά τον αγανακτούντα, αλλά στην πράξη υπερψηφίζοντα τα πάντα και παραμένοντα ευπειθέστατος και απόλυτα πειθήνιος στους ΣαμαροΒενιζέλους.
Αντί να πει ο κ Παυλόπουλος ο Βουλευτής του Σαμαρά (προφανώς τιμή του, του κ. Παυλόπουλου) ότι θα προσπαθήσει να βρει λύση κτλ για το σοβαρότατο πρόβλημα της Σύμης, άρχισε «έξυπνη» Καθηγητική διάλεξη, ότι παρά τις «δυσκολίες» μας (δυσκολίες είπε την υποδούλωση του Ελληνισμού και τα όσα τραγικά συμβαίνουν)  είμαστε μία εξαιρετική χώρα και όχι τσίρκο και ότι όταν ήταν υπουργός, είπε άλλο «έξυπνο», ότι παρόμοια υπήρχαν ακόμα και στην Κέρκυρα, και οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι συνεπώς ο δήμαρχος τα παράλεγε.
Κρίμα κύριε Παυλόπουλου γιατί εδώ και χρόνια νομίζεις ότι με τα «ήξεις αφίξεις» σου, και με τα «και με τον χωροφύλαξ και τον αστυφύλαξ» σου, ότι μπορείς να κοροϊδεύεις τον κόσμο. Τον εαυτόν σου χωρίς να το καταλαβαίνεις γιατί είσαι «έξυπνος» νομίζεις, κοροϊδεύεις..
Και μάλιστα είσαι κατά πολύ χειρότερος από την ομοϊδεάτισσα σου Βουλευτή Φωτεινή Πιπιλή.
Γιατί εκείνη έχει την θρασύτητα του θάρρους να διαλαλεί τον φασισμό της. Ενώ εσύ μας παίζεις κρυφτούλι.  Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.