Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Άμεση λύση στο πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς σταθμούς...

Καλούμε άμεσα την Κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημα το οποίο έχει δημιουργηθεί στο πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς σταθμούς, χρηματοδοτούμενο από κονδύλια του ΕΣΠΑ, και υλοποιεί η ΕΕΤΑ. Είναι αδύνατον να αφήνει σε σύγχυση και κυριολεκτικά στον «αέρα» πάνω από εξήντα χιλιάδες οικογένειες!!!
Να γίνει άμεσα επανεκκίνηση του προγράμματος και μεταφορά του στο νέο ΕΣΠΑ προκειμένου να εγκριθούν και οι νέοι πόροι. Γραφειοκρατικές δήθεν εμπλοκές δεν χωρούν σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και ανθρωπιάς!!

Νίκος Ντουρουντάκης
Υπεύθυνος Νεολαίας Περιφέρειας Θεσσαλίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.