Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΟΚ – Η Χρυσή Αυγή σεντράρει τον Αδωνη Γεωργιάδη με ιδιόχειρο σημείωμα του Παττακού!!!



ΣΟΚ – Η Χρυσή Αυγή σεντράρει τον Αδωνη Γεωργιάδη με ιδιόχειρο σημείωμα του Παττακού!!! 

Η Χρυσή Αυγή σεντράρει τον Αδωνη Γεωργιάδη και έπεται συνέχεια όπως μας πληροφορούν. Από το γραφείο τύπου της Χ.Α. διανέμεται δελτίο τύπου με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Εμπρός στο οποίο εμφανίζεται....
ο Στυλιανός Παττακός με ιδιόχειρη αφιέρωση στον στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
3
Η Χρυσή Αυγή σημειώνει στην ανακοίνωσή της πως «ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης ήταν αρχηγός της Νεολαίας Ε.Π.Ε.Ν. του Γεωργίου Παπαδoπουλου. Παρέλαβε δε την αρχηγία της Νεολαίας αμέσως μετά την παραίτηση του Νικολάου Μιχαλολιάκου. Γνωστές οι σχέσεις λοιπόν του Βορίδη με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.
1 ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ SMS ΚΑΙ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!
Μετά από την σημερινή αποκάλυψη του ΕΜΠΡΟΣ γίνονται γνωστές και οι σχέσεις του διαδόχου του Μάκη Βορίδη στην θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου με τον Στυλιανό Παττακό. Δεν είναι άλλος από τον πιο επιτυχημένο πρώην υπουργό και μαχητή της παράταξης, κατά τον Αντώνη Σαμαρά, Άδωνι Γεωργιάδη.»
2 Αποκάλυψη “Εμπρός: Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ΝΔ, Βορίδης και Γεωργιάδης – Από τον Παπαδόπουλο στον Παττακό
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, από το Εσωτερικών Υποθέσεων έχει αρχίσει έρευνα σε δημοσιογράφους-κυρίως του δικαστικού ρεπορτάζ-για να εντοπισθούν εκείνοι που διαρρέουν την δικογραφία της Χρυσής Αυγής!!!
Μια δικογραφία μέσα στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφονται ακόμη και τα sms του Κασιδιάρη με ερωτικές του σχέσεις με αποτέλεσμα ακόμη και παντρεμένες γυναίκες να βρίσκονται στο έλεος του κάθε εκβιαστή.
Οσο αφορά την ασυλία του Κασιδιάρη και το γεγονός ότι δεν τολμάει να τον ακουμπήσει κανείς αυτό οφείλεται στις καυτές ηχογραφήσεις και video που έχει στα χέρια του ο Κασιδιάρης με υπουργούς αλλά και άλλους υψηλά ιστάμενους.
Ακούγεται δε πως από στιγμή σε στιγμή κάποια από τα συγκεκριμένα video θα δουν το φως της δημοσιότητας…
kourdistoportocali 


hellasforce.com

Σχόλια