Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Ο Γιαννης Ορνερακης, στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουριδη. Σπαθί παιδί και blogger.


20140506-211719.jpgΤι πιο σπουδαίο στην ζωή του καθενός να ανταποδίδει την αγάπη του σε μια πόλη που τον γέννησε, τον γαλούχησε, τον άνδρωσε και του έχει αφήσει ανεξίτηλες όλες τις αισθήσεις που μπορεί να του αφήσει ο τόπος του….


Η ζωή μου είναι απόλυτα συνδεδεμένη με το Περιστέρι μας. Από έφηβος ακόμη που ξεκίνησα να ασχολούμαι δειλά με τα κοινά της πόλης μέχρι σήμερα που ζητώ την στήριξη και την ψήφο σας , με μια πλούσια δράση, καταλαμβάνοντας σήμερα το μεγαλύτερο αξίωμα που είναι η θέση του Αντιπροέδρου των ακαδημιών του Ατρόμητου μας.
Όπως συνεισέφερα όλα αυτά τα χρόνια τον χρόνο μου και την καρδιά μου, για το Περιστέρι, έτσι και με την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό του Δημάρχου Α. Παχατουρίδη, ευελπιστώ με την στήριξη σας , να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τον ομορφότερο Δήμο της Αττικής.
Με την κοινωνία μπροστά
ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
20140506-211736.jpg
Το blog του Γιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.