Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ!

filakiΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΛΗΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
Εμ βέβαια. Για τους ξένους επενδυτές ΟΥΔΕΜΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ για την υπεραξία, και μάλιστα αναδρομικά

Οι Ιθαγενείς να πάνε να αυτοκτονούν

Ανακαλείται η ΠΟΛ.1117 που αναφέρεται στη διαδικασία δήλωσης του φόρου υπεραξίας από μεταβιβάσεις ομολόγων του ελληνικού δημοσίου από ξένους επενδυτές

Με μία ανακοίνωση του ΥΠ.ΟΙΚ στις 23:50 χθες Πέμπτη, 15.5.2014, ανακαλείται η απόφαση ΠΟΛ.1117/25.4.2014

Το απόγευμα της Πέμπτης είχε προηγηθεί ανακοίνωση πάλι από το Υπ.Οικ. σύμφωνα με την οποία “Ουδεμία φορολόγηση υφίσταται στην υπεραξία από…

μεταβιβάσεις ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου για ξένους επενδυτές που λαμβάνουν χώρα από 01/01/2014 και εφεξής.”

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Νίκης 5-7
10180 Αθήνα
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Tηλ.: 210-3332553/4
Fax: 210-3332559
e-mail: press@minfin.gr

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014
Δελτίο Τύπου
To Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι η εγκύκλιος 1117 της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων που αναφέρεται στη διαδικασία δήλωσης του φόρου υπεραξίας από μεταβιβάσεις ομολόγων του ελληνικού δημοσίου από ξένους επενδυτές, ανακαλείται.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.