Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ξεπέρασε τα όρια της συκοφαντίας και της λασπολογίας σε βάρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η ιστοσελίδα Παραπολιτικά του κ. Γιάννη Κουρτάκη. Αφού έγραψε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος είναι...νονός του υιού του κ. Τάκη Μπαλτάκου και ζητούσε συγγνώμη μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Twitter), χωρίς όμως να αποκαταστήσει ποτέ την αλήθεια, τώρα ανακάλυψε ότι
δήθεν είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο κ. Ρομπόλης της ΓΣΕΕ και ότι δήθεν γι αυτό το λόγο αποσύρεται από υποψήφιος ευρωβουλευτής ο κ. Νότης Μαριάς.

Δυστυχώς ο μόνος τρόπος αντίδρασης που έχουμε πλέον είναι η προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

Παραθέτουμε το link με του υποψήφιους ευρωβουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.