Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΑΠ ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Ελλάδα..θέλει να μας οδηγήσει στο μέλλον !!


ΓΑΠ ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Ελλάδα..θέλει να μας οδηγήσει στο μέλλον !!Ο κ. Παπανδρέου αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ότι «την τελευταία περίοδο, γίναμε όλοι μάρτυρες μιας προσπάθειας που έχει στόχο να πλήξει το πολιτικό μου ήθος, την αξιοπρέπεια και την συνέπειά μου». Σε αυτήν την προσπάθεια, όπως τόνίζει, κυριάρχησαν τα ψεύδη και η παραπλάνηση, από διάφορους σχολιαστές «που ξαφνικά υποδύονται τους “Ηρακλείς του Κινήματος”. Και μάλιστα, με ερμηνείες και συμπεράσματα κατά το δοκούν».

«Εγώ ΠΑΣΟΚ ήμουν, είμαι και θα είμαι. Και πριν και τώρα και μετά τις ευρωεκλογές. Αλήθεια, τότε, οι πάσης φύσεως σχολιαστές, πού θα βρίσκονται και στο όνομα ποιων θα δημοσιολογούν;» διερωτάται.
Εδώ αρχίζουν οι απειλές…
Όλοι εμείς που αγωνιστήκαμε ιστορικά για τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης, γνωρίζουμε πως να υπερασπιζόμαστε την ιστορική διαδρομή και προσφορά της στο τόπο και την Ελληνική κοινωνία, επισημαίνει ο πρώην πρωθυπουργός και συνεχίζει “απειλώντας” τους Έλληνες:
«Όπως γνωρίζουμε και πως να την οδηγήσουμε στο μέλλον. Σε ένα μέλλον αντάξιο των προσδοκιών χιλιάδων Ελλήνων που αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται ανιδιοτελώς, για την υπεράσπιση του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος και βεβαίως, παρά τις αντιξοότητες, για τα μεγάλα διακυβεύματα που έχουν μπροστά τους η χώρα και ο Ελληνικός λαός».
Σε αυτήν την πορεία, αναφέρει ο κ. Παπανδρέου, γνωρίζουμε και πως να διαφυλάξουμε το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη από τις επιβουλές των μονίμως απόντων από τον αγώνα για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, απαλλαγμένη από τα κακώς κείμενα του πελατειακού κράτους και των πάσης φύσεως συμφερόντων που υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και το μέλλον της Ελληνικής κοινωνίας.
Υ.Γ
Ο άνθρωπος που κατέστρεψε την πατρίδα μας ..που υποθήκευσε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας…
αντί να εξαφανισθεί από προσώπου γης..έχει το θράσος να μας «απειλεί» , λέγοντας  ότι γνωρίζει το πως θα μας οδηγήσει στο μέλλον..

hellasforce.com

Σχόλια