Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

"Παλιά μου τέχνη ...." του κ. Θ. Πάγκαλου οι "προκλητικές" δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Η διαφθορά, η ρεμούλα, το πλιάτσικο, κλπ, οργίαζαν.... αλλά αυτοί ασχολούνταν -με τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου ....ακριβώς όπως και τώρα!
Πάγκαλος 1997,  ....«μικροφασίστες» οι βουλευτές -κάποιοι- της Νέας Δημοκρατίας.
"Χαμός στο ίσωμα" ....όλοι χίμηξαν να φάνε τον Πάγκαλο ....
τα άλλα αγκάθια της κρατικής διακυβέρνησης δεν τα έβλεπαν!


[ Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" 14 IOYNIOY 1997 ]

ΠΟΙΟΙ ΠΉΡΑΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΆ -ΔΉΘΕΝ- ΤΙΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ.

Νίκος Kωνσταντόπουλος, πρόεδρος του Συνασπισμού: 
«O κ. Πάγκαλος θέλει την πολιτική ζωή του τόπου να είναι μια διαρκής επιθεώρηση, στην οποία θα διεκδικεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
 Είναι αρμοδιότητα άλλων η περίπτωσή του».

«Για λόγους πολιτικής ηθικής και αισθητικής τάξεως, δεν ασχολούμαι με τον κ. Πάγκαλο.» -έλεγε- ....και από την άλλη χάλαγε τον κόσμο ....έτρεξε στον Κ. Καραμανλή για κοινές δηλώσεις! 

O κ. Kωνσταντόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, τόνισε πως:  «Για τον Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου έχει προκύψει μείζον ζήτημα πολιτικής
ηθικής και πολιτιστικής τάξης».
O κ. Πάγκαλος, υπενθυμίζεται ότι είχε αποκαλέσει «μικροφασίστες» τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας
που ψήφισαν κατά της συνθήκης του Σένγκεν.

H N.Δ. χαρακτήρισε «υβριστή» τον κ. Πάγκαλο και σχολιάζοντας την κάλυψη που του παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος -Άρης Σπηλιωτόπουλοςμίλησε για «κατάπτωση του δημοσίου βίου». O πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Kωνσταντόπουλος απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, με την οποία του ζητεί να παρέμβει στο όλο θέμα....

Ο κ.Σούρλας, ο κ. Παπαδημούλης, κ.α στο ίδιο μήκος κύματος....


....ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΚΑΛΆ ΚΙ' ΕΜΕΊΣ ΜΈΣΑ ΣΤΑ σ... "ΘΟΥ ΦΥΛΑΚΉ...."

Γ.Δη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.