Φρίξον ήλιε , στέναξον γη : Πλήρης κοινωνία μεταξύ Ορθόδοξης και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

Τα σχέδια του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας προωθούνται με θέρμη από τους ηγέτες της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας .
Στα Ιεροσόλυμα μέσα σε ένα πολύ ζεστό κλίμα ο Ορθόδοξος Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πάπας Φραγκίσκος αντήλλαξαν ασπασμόν ειρήνης και συνένωσης των δύο Εκκλησιών .
Η υποκρισία των δύο ηγετών
ξεπέρασε το φράγμα της θρησκευτικής μας συνειδήσεως όταν ο Πάπας Φραγκίσκος φίλησε το χέρι του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και ο Πατριάρχης με τη σειρά του ασπάστηκε και εναγκαλίστηκε τον Καθολικό ομόλογο του.
Αψηφώντας τα λεγόμενα των Αγίων και του Ιερού Πηδαλίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, μπροστά στον Πανάγιο Τάφο , ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος είναι συν τοις άλλοις γνωστός για τις ανθελληνικές του θέσεις σε σχέση με την επανάσταση και την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού, σύναψε διακήρυξη 8 σημείων απο κοινού με τον Πάπα Φραγκίσκο , σφραγίζωντας έτσι μια “Νέα Διαθήκη” μεταξύ των δύο Εκκλησιών.

Πλήρης κοινωνία των δύο Εκκλησιών

Ένα από τα πιο εξοργιστικά σημεία της κατάπτυστης αυτής διακύρηξης είναι πως αμφότεροι προσβλέπουν στην ημέρα, που θα υπάρξει πλήρης κοινωνία μεταξύ Ορθόδοξης και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Τέρας βλασφήμιας συνέλληνες η κοινωνία μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και ενός εντέχνως παραποιημένου καχέκτυπου της , όπως αυτό της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας , με την οποία έχουμε θεμελιώδης διαφορές , καθώς διδάκσει πως οι αμαρτίες μας “ξεπλένονται” έπειτα του θανάτου μας με την βοήθεια του Καθαρτήριου Πυρ , πως η Παναγία μας είναι Θεά και εξισώνεται με τον Ιησού Χριστό και πως η σύλληψη της έγινε κατά τον ίδιο τρόπο με του Ιησού Χριστού και πως ο Πάπας έχει το Αλάθητο και πως τον διακατέχει Απόλυτη Θεοπνευστία!

Συλλειτούργία στον πανίερο ναό της Αναστάσεως

Εχθές Κυριακή, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πάπας Φραγκίσκος, συλλειτουργήσαν και συμπροσευχήθηκαν, στον πανίερο ναό της Αναστάσεως με τη συμμετοχή ιεραρχών και κληρικών και από τις δύο Εκκλησίες.
Ο κ.Βαρθολομαίος πιθανόν να ξέχασε τα Λόγια του Αγίου Νικοδήμου στο Ιερό Πηδάλιο τα οποία είναι και τα παρακάτω:
«Οι ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει να αποστρέφωνται τους αιρετικούς, και τας τών αιρετικών τελετάς. Μάλλον δε αυτοί, οι αιρετικοί δηλ. πρέπει να ελέγχωνται και να νουθετώνται από τους Επισκόπους και Πρεσβυτέρους, μήπως ήθελαν καταλάβουν και επιστρέφουν από την πλάνην των.
 Δια τούτο ο παρών Κανών διορίζει ότι, όποιος Επίσκοπος, ή Πρεσβύτερος ήθελεν άποδεχθεί ως ορθόν και αληθινόν το βάπτισμα των αιρετικών ή την παρ’ αυτών προσαγομένην θυσίαν, ο τοιούτος, προστάζομεν να καθαιρεθή. Επειδή ποίαν συμφωνίαν έχει ο Χριστός με τον διάβολον; ή ποίαν μερίδα έχει ο πιστός με τον άπιστον;
Διότι εκείνοι όπου δέχονται τα παρά των αιρετικών, ή τα όμοια φρονήματα εκείνων έχουσι και αυτοί, ή το ολιγώτερον δεν έχουσι προθυμίαν να ελευθερώνουν αυτούς από την κακοδοξίαν των. ΟΙ ΓΑΡ ΣΥΝΕΥΔΟΚΟΥΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΧΕΙΝΩΝ ΤΕΛΕΤΑΣ, ΠΩΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΣΙΝ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΟΞΟΝ ΚΑΙ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΗΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΗΝ;»
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Βαρθολομαίος συμπροσεύχεται με αιρετικούς καθώς το ίδιο έπραξε και παλαιότερα σε συνάθροιση με τους θρησκευτικούς ομόλογούς του , σε μία επίσκεψη του στην Γροιλανδία και μάλιστα μπροστά σε μία μπλέ γυάλινη σφαίρα σαν αυτή που χρησιμοποιούν σε τελετές μαύρης μαγείας , η οποία κατά το αισχρό αυτό τελετουργικό , αντιπροσώπευε τον Δημιουργό – Μέγα Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος ( Μ.Α.Τ.Σ. ) , όπως ( Μ.Α.Τ.Σ. ) τυγχάνει να αποκαλλούν και ο Τέκτονες-Ιλλουμινάτι-Σκοτεινοί Επικυρίαρχοι τον Δημιουργό .

polemiko-imerologio.gr

βαρθολομαιος , συμπροσευχη , οικουμενισμος , πανθρησκεια , μπλε , σφαιρα , γυαλινη

Σχόλια