ΌΧΙ σε Αυτούς που Διηγώντας τους να Κλαις...

ΌΧΙ σε Αυτούς που Διηγώντας τους να ΚλαιςΜας κουνάνε το δάκτυλο οι πολιτικοί ενόψει Ευρωεκλογών… Και ο καθένας, ανάλογα με το συμφέρον του, μας… σπρώχνει από ένα απειλητικό δίλημμα… Όπως έκαναν πάντα δηλαδή… Μας λένε πως η πολιτική που εκπροσωπεί ο καθένας από αυτούς είναι η μοναδική που μπορεί να διατηρήσει αυτή τη χώρα σε τροχιά σταθεροποίησης…. Μας «πασάρουν» ετοιματζίδικες λύσεις, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια μη δίνοντας μας το δικαίωμα να ανακαλύψουμε, να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό, αλλά πραγματικά σωστό και δίκαιο.

Μας καλούν να τους δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης για να εξυπηρετήσουν, όπως λένε, τα συμφέροντα της Ελλάδας στην Ευρώπη. Ποιοι; Αυτοί που μας λένε καθημερινά πως «ας καεί η Ελλάδα για να σωθεί η Ευρώπη». Αυτοί που μέχρι τώρα με την ευρωπαϊκή τους πολιτική έκαναν την υπόλοιπη Ευρώπη να χλευάζει, να κοροϊδεύει και να ειρωνεύεται τη χώρα μας. Αυτοί που σε κάθε ψηφοφορία που αφορά συμφέροντα μεγάλων πολυεθνικών και σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εταίρους, δεν καταψηφίζουν ποτέ.
Αυτοί που αντί να ορθώσουν έστω μια λέξη (υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά πολύ λίγες) για ένα εθνικό ζήτημα, απλά ακούνε και δέχονται τις υποδείξεις των άλλων. Γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς όπως λένε (παραδέχονται την ξεδιαντροπιά τους) αφού η χώρα στηρίζεται οικονομικά από την Ευρώπη. Αυτοί που δεν διεκδικούν το παραμικρό παρά τις ευκαιρίες που τους δίνονται…
Γιατί αν το έκαναν τόσα χρόνια, η κατάσταση στη χώρα δεν θα είχε φτάσει σε αυτό σημείο. Αυτοί που πανηγυρίζουν μόνο όταν η Ευρώπη δίνει το οκ για χρηματοδότηση, η οποία μας «σκλαβώνει» ολοένα και περισσότερο. Αυτοί που εξυπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα που τους επιβάλει η κομματική γραμμή και τίποτα περισσότερο.
Εντάξει, υπάρχουν και κάποιο συγκεκριμένοι που προσπαθούν να διορθώσουν ότι μπορούν, αλλά δυστυχώς δεν εισακούονται γιατί η πλειοψηφία κινείται ανάλογα με τα ατομικά και όχι τα συμφέροντα της χώρας. Επιτέλους πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν να μας εκπροσωπούν πολιτικάντηδες που στην άκρη του μυαλού τους έχουν μόνο το παχυλό μισθό των Βρυξελλών και το συμφέρον του κόμματος τους.
Στην Ευρωβουλή πρέπει να πάνε άνθρωποι μαχητικοί και διεκδικητές του καλού και του δικαίου της χώρας. Κυρίως αυτή την περίοδο που η κατάσταση δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο. Άνθρωποι άφθαρτοι που έστω και κόντρα στο ρεύμα θα δίνουν καθημερινά τη μάχη για το καλό και την ανάπτυξη της Ελλάδας και όχι για την εξυπηρέτηση των μονοπωλίων. Που όταν μας κουνάνε το δάκτυλο και μας χαρακτηρίζουν να απαντούν σωστά και τεκμηριωμένα. Υπάρχουν πολλά και σοβαρά ανοικτά θέματα, τα οποία οι περισσότεροι από αυτούς που ζητούν την ψήφο μας δεν έχουν προτείνει το παραμικρό για τη λύση τους και είναι έτοιμοι να δεχθούν για μια ακόμα φορά αυτό που θα τους επιβληθεί….
Προσοχή λοιπόν στην επιλογή των ανθρώπων που θα πάνε στην Ευρωβουλή σε μια περίοδο που δεν υπάρχει χρόνος ούτε για το παραμικρό λάθος. Προσοχή για το καλό και της Ελλάδας μας, η οποία δοκιμάζεται σκληρά. Προσοχή για το δικό μας αύριο, το οποίο, όσο διαιωνίζεται η παρούσα κατάσταση, σβήνεται μέρα με τη μέρα….
Ας είναι αυτή η ψήφος μια απάντηση σε αυτούς που μας κουνάνε το δάκτυλο και που μας θεωρούν πρόβατα. Και ας είναι σωστή και δημιουργική. Και για να αλλάξει επιτέλους και αυτό το αναίσχυντο μότο περί «καψίματος της Ελλάδας» για χάρη της Ευρώπης. Και ας ψηφίσουμε με μότο «η πραγματικά σωστή και σπουδαία Ελλάδα να δώσει τα φώτα της για μια πραγματικά σωστή Ευρώπη».
ΌΧΙ σε Αυτούς που Διηγώντας τους να Κλαις… Που μας έχουν φλομώσει, μας φλομώνουν και θα μας φλομώνουν με ψεύτικα μεγάλα λόγια… Είναι ώρα για σωστά έργα και δίκαιες πράξεις…
Γράφει ένας αθεράπευτα ρομαντικός

hellasforce.com

Σχόλια