Ο χορός των φαντασμάτων της Ελιάς....

ΠΑΣΟΚ, "ΕΛΙΕΣ" και ΔΗΜΑΡ ....στο ίδιο το Μουλάρ ....στο "δρόμο της Κοππα-ϊδας" !
Δυο τσουβάλια άχυρο -ένα μικρό, ένα λίγο μεγαλύτερο(κι' ένα παρατσούβαλο)- στην ίδια "στράτα της Κοππα-ϊδας" και του ΓΑΠ ....της "πολιτικής θολούρας" δηλαδή ....στις εκλογές που έρχονται.

Στον "βου" γύρο(των δημοτικών) ....τσουβάλια, ελιές και άχυρα θα γίνουν ένα(!) "φόρτωμα" και θα πάνε στο "μύλο" του Βαγγέλη και του Φώτη ....να σώσουν την εκλογική τους "τιμή"  ....κι' εσύ "ψηφοφοράκο" μου ....μια απ' τα ίδια ....θα το φυσάς και θα καίει!
Ο "Σαμαρο-Βενιζελο-Φωτισμός" του "Παπανδρεου-Σημιτισμού" ....δια χειρός Στουρνάρα ....θα συνεχίζει το "θεάρεστο" έργο  ....της ολοκληρωτικής καταστροφής της Χώρας και της -επιχειρούμενης- γενοκτονίας του Ελληνικού λαού!
ΌΧΙ ΣΤΟΝ "ΔΡΌΜΟ ΤΗΣ ΚΟΠΠΑ- ΪΔΑΣ" ....ΕΊΝΑΙ  ΣΤΗΜΈΝΗ "ΦΆΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ"  ....ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΆΤΕ!


ΣΕ ΕΠΌΜΕΝΟ: 
-ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ....ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΉΣ(DAFατζής) ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ....ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Ο ...."ΞΩΚΕΙΛΕ" ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΎΧΟΥΝ α/ΜΠΛΟΚ -ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ- ΤΗΝ ΆΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ....
-ΣΤΟΝ ΊΔΙΟ ΔΉΜΟ ....Ο ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟ 2010 ....ΜΕΤΑΚΌΜΙΣΕ ΤΏΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΗΜΙΤΙΚΉ ΕΛΙΆ !
= ΣΗΜΕΊΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΏΝ ΠΟΥ Θ 'ΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΩΡΕΜΈΝΗ Η ΣΑΠΦΏ....

Σχόλια

  1. Βάλε το και συ.. Είναι σημαντικό! Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό!!

    Και το νερό μας αγοράζουν οι Εβραίοι: Ο Εβραίος Paulson αγόρασε το 10% της ΕΥΔΑΠ

    Φωνή της Ελευθερίας: Μας δανείζουν, μας πτωχεύουν τεχνητά, μας αξιολογούν και μας εξαγοράζουν αντί πινακίου φακής. Διαβάστε οπωσδήποτε παλαιότερη ανάρτησή μας σχετικά με την χαρτογράφηση των πηγαδιών. Η κυβέρνηση εργάζεται για τους Εβραίους τραπεζίτες που θέλουν να πετύχουν τον πλήρη έλεγχο των ανθρώπων. Θα ελέγχουν το νερό, τη τροφή και το χρήμα που ήδη το έχουν στα χέρια τους. Αποτέλεσμα; Αν δεν θέλεις να πεθάνεις θα υπακούσεις! Και αυτοί οι άνθρωποι προβάλλονται ως "δημοκράτες" και "πατριώτες"...

    http://freedomvoicegr.blogspot.gr/2014/05/paulson-10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή μας λέτε με άλλα λόγια: Ζήτω ο Σύριζα, ε;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.