Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Μ. Χρυσοβελώνη: Μετά την νέα συρρίκνωση της οικονομίας, έρχεται και η εκλογική συρρίκνωση της Συγκυβέρνησης

«Η καταρρέουσα Συγκυβέρνηση άρχισε να τα μαζεύει. Όπως ακριβώς βλέπουμε να συμβαίνει με τις συστημικές δημοσκοπήσεις για τις επερχόμενες εκλογές, έτσι και στην οικονομία το ντουέτο Σαμαρά – Βενιζέλου προσπαθεί βαθμιαία να προσαρμοστεί στην αδιαμφισβήτητα αρνητική πραγματικότητα.

Μετά τα ψέματα Σαμαρά
για «ανάπτυξη που ξεκίνησε το 2014», τα οποία γρήγορα παράλλαξε σε «ανάκαμψη» φτάσαμε σήμερα στην δημόσια παραδοχή της ΕΛΣΤΑΤ ότι η ύφεση συνεχίζεται! Αντί λοιπόν της δήθεν ανάπτυξης που διαφήμιζε διαρκώς η Συγκυβέρνηση, είχαμε και νέα συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά το 1ο τρίμηνο του 2014…
Πλέον ούτε η ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ μπορούν να ξεφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα με ψεύτικες υποσχέσεις ή εικονικά ποσοστά. Όπως στην οικονομία, έτσι και στην κοινωνία θα αναγκαστούν να παραδεχθούν πολύ σύντομα την αλήθεια. Κι η προσαρμογή τους αυτή στις 18 Μαΐου θα είναι πολύ σκληρή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.