Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Διάβασέ το ΠΡΙΝ ψηφίσεις: Οι 400 μνημονιακοί νόμοι...

Επειδή κάποιοι προσπαθούν να υφαρπάξουν ΠΑΛΙ την ψήφο σου με ψέματα ότι δήθεν τα μνημόνια τελείωσαν, μη χάσεις Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!
Το μνημόνιο ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Και θα παραμείνει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ αν δεν αλλάξουμε ρότα. Από το 2014, οι κυβερνήσεις του Γιωργάκη, του Παπαδήμου και του Σαμαρά ψήφισαν 400 μνημονιακούς νόμους, 525 Προεδρικά Διατάγματα και 2.820 ερμηνευτικές εγκυκλίους. Παρέκαμψαν την ίδια τη Βουλή 44 φορές,

καταλύοντας τη Δημοκρατία και περνώντας τα μνημονιακά μέτρα ισοπέδωσης της πατρίδας μας με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει -έναν προς έναν- και τους 400 μνημονιακούς νόμους. Διάβασέ τους, για να γνωρίζεις τι ακριβώς ψήφισαν για σένα χωρίς εσένα. Το χρονικό της σύγχρονης σφαγής της πατρίδας μας, από τις μνημονιακές κυβερνήσεις και τους αναλώσιμους βουλευτές τους, που καταδίκασαν το μέλλον των παιδιών μας.

Διάβασε Στο ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή:

- πότε και πώς εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το δόγμα του σοκ,

- ποιον μήνα έκοψαν συντάξεις και -ταυτόχρονα- χάρισαν πρόστιμα στις εταιρείες με τα υποβρύχια,

- ποιο έτος έγινε... ρεκόρ σφαγιαστικών νομοσχεδίων,

- ποιος είπε πρώτος ότι «οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένες» (μνημονιακό κλισέ που λέγεται ακόμη και σήμερα),

- με ποιες ψεύτικες υποσχέσεις ήρθε στην εξουσία ο Σαμαράς «ενισχυμένος» από τις μεταγραφές Άδωνι, Βορίδη!

- ποιοι νόμοι - σφαγεία πέρασαν το 2014 (τη χρονιά που οι μνημονιακοί βλέπουν φως στο... τούνελ).

Μετά από όλα αυτά, θα ψηφίσεις γνωρίζοντας τι σε περιμένει.

Αυτήν την εβδομάδα, πάρε Το ΧΩΝΙ.

Εκτάκτως στα περίπτερα όλης της χώρας από το Σάββατο,
όπως όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.