Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Πειραιώς : Πώλησε το 10% της ΕΥΔΑΠ στον J. Paulson έναντι 86 εκατ. ευρώ!!

ΔΗΛΑΔΉ ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΕΥΔΑΠ ΑΠΟΤΙΜΆΤΑΙ ....860 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ;;;; 
- Οι μετοχές είναι -κυρίως- από το χαρτοφυλάκιο της προίκας της ΑΤΕ ....η οποία είχε πάρει μεγάλα πακέτα ....για να στηρίξει την εισαγωγή της ΕΥΔΑΠ στο ΧΑΑ.
- Η υπόθεση θυμίζει  ΟΤΕ, MIG με Βγενόπουλο, ΝΔ με Αλογοσκούφη ....και τα παιγνίδια τους, για να "φύγει" ο ΟΤΕ στους Γερμανούς ....όπερ και εγένετο.
- Είχα την εντύπωση ....ότι η ύδρευση είναι εθνικής και στρατηγικής σημασίας θέμα ....ιδίως όταν αφορά την ιδιωτικοποίηση αυτής της λειτουργίας ....σε μια μεγάλη πόλη -και όχι μόνον- όπως η πρωτεύουσα.  Ως τέτοιο λοιπόν -θέμα- ....μείζονος σημασίας, που σχετίζεται απολύτως με την υγεία  του πληθυσμού ....έχει το δικαίωμα(;) ένας ιδιώτης τραπεζίτης ....ν' αποφασίζει για την πώληση του "σημαντικότατου" 10% σε ξένο  hedge funds ....που θα έχει πλέον λόγο στην ποιότητα -και την τιμή- του νερού που θα πίνουν τα παιδιά μας;
- Άραγε ο Αλέξης και οι άλλοι που κόβουν ρόδα μυρωδάτα ....και δεν το πήραν μυρουδιά;
SOS  -ΈΛΛΗΝΕΣ ....ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ -ΑΠΌ ΤΏΡΑ- ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΈΝΟΜΑΣΤΕ ΤΌΣΟ ΣΥΧΝΆ ....ΌΣΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ, ΤΌΣΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ ΜΑΣ !
-Η ΒΡΩΜΑ ΘΑ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ!
-Η ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΕΚΜΉΡΙΟ!
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
ΣΗΜ.
Η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ενέκρινε πρόσφατα τη διανομή μερίσματος 0,38 ευρώ και αποτελεί μία από τις ελάχιστες εταιρείες του Δημοσίου που διανέμει γενναίο μέρισμα στους μετόχους της.

1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδιά μην ξεχνάτε να γράψετε ότι ο Paulson είναι Εβραίος! Δεν πρέπει να αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο για το ποιοι μας εξαπατούν! http://freedomvoicegr.blogspot.com/2014/05/paulson-10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.