Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

«Θεσσαλία, η Γη μας....Παρουσίαση υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών


Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες στους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας θα παρουσιάσει την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλία, η Γη μας».
Η παρουσίαση θα γίνει ώρα 13:00,
στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, στον 3ο όροφο.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και οι τέσσερις υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες θα δώσουν τις βασικές τους θέσεις για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και την περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.