Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Αποκάλυψη βόμβα απο τον Κώστα Κιλτίδη: Όταν η Χρυσή Αυγή στήριζε κυβερνητικές αποφάσεις…

Αποκάλυψη βόμβα απο τον Κώστα Κιλτίδη: Όταν η Χρυσή Αυγή στήριζε κυβερνητικές αποφάσεις… ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ;

Γκρέμισε την υποκρισία όλων ο τ. υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, Κώστας Κιλτίδης στην πρωινή εκπομπή του Ε με τον Αντώνη Μυλωνάκη.

Με σφοδρή επίθεση κατά όσων παρουσιάζουν τον Μπαλτάκο ως αποδιοπομπαίο τράγο, «που έκανε του κεφαλιού του», ο έμπειρος πολιτικός αναρωτήθηκε με νόημα: Αυτοί που λένε όλα αυτά σήμερα, θα έπρεπε να αναρωτηθούν πως συνέβη τόσες φορές η Χρυσή Αυγή να στηρίξει αποφάσεις της κυβέρνησης στο κοινοβούλιο!
Η αποκάλυψη του Κώστα Κιλτίδη γεννά πλέον τεράστια ερωτηματικά για την άμεση ή έμμεση στήριξη που είχε προσφέρει η Χρυσή Αυγή σε πολιτικές της κυβέρνησης, όπως στην περίπτωση της Αγροτικής, την παύση διερεύνησης της λίστας Λαγκάρντ κλπ. Μήπως λοιπόν ο κύριος Μπαλτακος ήταν ο επίσημος σύνδεσμος κυβέρνησης – Χρυσής Αυγής για να περάσουν «δύσκολα» νομοσχέδια, που στήριξαν ακόμα και το ΠΑΣΟΚ με την ΔΗΜΑΡ;
Θα επανέλθουμε… 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.