Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ- «Δεν έχει υπογραφεί ακόμα συνθήκη ειρήνης με τη Γερμανία….»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ- «Δεν έχει υπογραφεί ακόμα συνθήκη ειρήνης με τη Γερμανία….»Ο Μανώλης Γλέζος, καλεσμένος στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και στην αδιαφορία πυ δείχνει η κυβέρνηση για αυτό το σοβαρό θέμα, ενόψει και της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας.
Και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως «Ακόμα δεν έχει υπογραφεί συνθήκη ειρήνης ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία,
γεγονός που δεν επιτρέπει στη χώρα μας να διεκδικήσει και επίσημα τα χρωστούμενα».
Και συνέχισε: «Μόλις υπογραφεί αυτή η συνθήκη τότε η Γερμανία αυτόματα θα πρέπει να καταβάλει τα χρήματα των αποζημώσεων στην Ελλάδα. Ωστόσο αυτό δεν έχει γίνει ακόμα»!!!!
«Θέλουμε τη φιλία ανάμεσα στους δύο λαούς, αλλά ζητάμε και την έμπρακτη απόδειξη ότι ο γερμανικός λαός σήμερα, που οφείλει δυστυχώς να πληρώσει ότι έκανε το Γ” Ράιχ, δεν θα επαναλάβει στο μέλλον παρόμοιο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας. Αυτά είναι καθαρά πράγματα, τα οποία διατύπωσα στον πρόεδρο της Ομόσπονδης Δημοκρατίας της Γερμανίας και ζήτησα να συμβάλει, προκειμένου να γίνει συνάντηση με την καγκελάριο», ανέφερε χαρακτηριστικά 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.