Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Τέρενς Κουίκ : Τέσσερα χρόνια μετά, η μνημονιακή συγκυβέρνηση Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την καταστροφική πολιτική των δανειστών..

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ από τον Ίασμο Ροδόπης όπου περιοδεύει ως υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης έκανε την εξής δήλωση:


«Συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την αποφράδα ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου βύθισε τη χώρα στο σκοτάδι και την έπνιξε στη μέγγενη του μνημονίου.

Τέσσερα χρόνια μετά, η μνημονιακή συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την καταστροφική πολιτική που επέβαλαν οι δανειστές, με αποτέλεσμα εκατομμύρια Έλληνες να είναι άνεργοι, χιλιάδες συμπολίτες μας να οδηγηθούν στην αυτοκτονία, να έχει καταλυθεί η εθνική κυριαρχία και να μπαίνουν σε κίνδυνο κρίσιμα εθνικά μας θέματα που αφορούν τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Κύπρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.