Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Μ. Χρυσοβελώνη: Κρίμα για όσους λύγισαν πριν τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου

Κάποια παρελκόμενα του συστήματος εμφανίστηκαν σήμερα δήθεν σοκαρισμένα από τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου για τα ονόματα και τις δραστηριότητες των συνωμοτών μέσα στον κρατικό μηχανισμό. Εδώ θέλω να θυμίσω τα εξής γεγονότα που με αφορούν προσωπικά:
Σε ανύποπτο χρόνο ζήτησα δημόσια (31-3-13) την αποπομπή Δένδια ως ακατάλληλου να ασκεί υπουργικά καθήκοντα.

Σε ανύποπτο χρόνο (17-1-14) κατήγγειλα στη Βουλή την ύπαρξη παρακρατικού κυκλώματος προστασίας ανθρώπων του Σαμαρά από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης .
Σε ανύποπτο χρόνο (14-10-13, 3-2-14) ανέδειξα με ερωτήσεις μου υποθέσεις παρακολουθήσεων και παγιδεύσεων πολιτικών αντιπάλων της Συγκυβέρνησης.
Αυτά για εκείνους που παριστάνουν ότι έμαθαν σήμερα για πρώτη φορά από το πρωθυπουργικό alter ego κ. Μπαλτάκο, την δράση των συνωμοτών. Από τους πολιτικούς την πόρτα των οποίων έχει χτυπήσει ήδη ο «γαλατάς» του Σαμαρά επαινώ όσους αντιστάθηκαν και λυπάμαι αυτούς που λύγισαν. Κρίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.